В „Искра“ ООД посрещат Великден, готвят се за 55-тата годишнина

Под ръководството на мажоритарния собственик – Стойчо Шапатов, мениджърският екип на дружеството обсъди финансовото състояние на фирмата за I-вото тримесечие на 2017 година.

По повод наближаващият празник Възкресение христово беше решено, че освен месечна премия за реализирана продукция и 60 лв ваучери за храна, на всеки член на завода да бъдат изплатени в срок до 14 април и допълнителни премии в размер на 280-329 лв. На всеки работник, служител и специалист.

Усилията на цялото ръководство на фирмата сега са насочени към спечелване на конкурсите в двете европейски програми - „Добри и безопасни условия на труд“ и „Иновации и конкурентноспособност“. На стойност над 1 млн лева. Освен това в началото на месец юни, „Искра“ ще отбележи 55 години от своето създаване.

Утвърдена е специална програма за честването на юбилея, която включва мащабни строително-ремонтни работи, издаване на специален вестник в чест на годишнината и много изненади за работещите във фабриката. Така ръководството на фирмата се отблагодарява на своите работници и специалисти.  

parvoami.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини