20 °C

Бивша абитуриентка предлага роклята си на момиче в неравностойно положение

Благороден жест реши да направи бившата абитуриентка Адриана Костадинова от Първомай. Във фейсбук тя сподели желанието си да дари своята рокля от бала на момиче в неравностойно положение.

Преди година Адриана завърши Професионалната гимназия в Първомай. По този случай тя получава роклята и всички аксесоари към нея, за да се чувства щастлива в Деня на зрелостта. Година по-късно скъпият тоалет отлежава в гардероба ѝ, а обувките събират прах в шкафа. Затова някак спонтанно сестра ѝ – Нели ѝ предлага да зарадват момиче, което не би си позволило такъв разход. Адриана се съгласява на секундата и решава, че като ще прави добро, не трябва да е половинчато. Затова в социалната мрежа публикува съобщение, че освен роклята и обувките е готова да осигури прическата и гримът към тях. Трогнат от жеста, към идеята се присъединява и фотограф, който обещава да се включи с безплатна сесия, а след него и собственик на луксозен автомобил който е готов да заведе абитуриентката на нейния бал.

За няколко часа идеята събира 125 харесвания и много положителни коментара. Един от тях е на бащата на момичетата. По молба на Нели снимката е споделена от 50 човека, за да стигне до колкото може повече хора.

Нели и Адриана се надяват чрез parvomai.net предложеието им да стигне до повече хора, които са извън кръга на техните фейсбук приятели.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Аб
  Абитурент
  2 -16
  12:17, 15 мар 2017
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Вг
   Вгледал се
   12 -2
   12:47, 15 мар 2017
   Вгледахме се и видяхме само две момичета които искат да направят мил жест към трето....
 • 2
  ?_
  ?_1489573883
  5 -5
  12:31, 15 мар 2017
  Влегадхме се,само не разбрах какво трябва да видим?!
 • 3
  Гр
  Гражданин
  10 -2
  13:56, 15 мар 2017
  Какво не разбира те?Момичето си дава балната рокля ми снимката то е описано добре

Хороскоп за 16.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
16 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
16 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
16 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
16 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
16 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
16 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
16 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
16 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
16 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
16 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
16 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
16 юни 2021
Последни новини