Бивша абитуриентка предлага роклята си на момиче в неравностойно положение

Благороден жест реши да направи бившата абитуриентка Адриана Костадинова от Първомай. Във фейсбук тя сподели желанието си да дари своята рокля от бала на момиче в неравностойно положение.

Преди година Адриана завърши Професионалната гимназия в Първомай. По този случай тя получава роклята и всички аксесоари към нея, за да се чувства щастлива в Деня на зрелостта. Година по-късно скъпият тоалет отлежава в гардероба ѝ, а обувките събират прах в шкафа. Затова някак спонтанно сестра ѝ – Нели ѝ предлага да зарадват момиче, което не би си позволило такъв разход. Адриана се съгласява на секундата и решава, че като ще прави добро, не трябва да е половинчато. Затова в социалната мрежа публикува съобщение, че освен роклята и обувките е готова да осигури прическата и гримът към тях. Трогнат от жеста, към идеята се присъединява и фотограф, който обещава да се включи с безплатна сесия, а след него и собственик на луксозен автомобил който е готов да заведе абитуриентката на нейния бал.

За няколко часа идеята събира 125 харесвания и много положителни коментара. Един от тях е на бащата на момичетата. По молба на Нели снимката е споделена от 50 човека, за да стигне до колкото може повече хора.

Нели и Адриана се надяват чрез parvomai.net предложеието им да стигне до повече хора, които са извън кръга на техните фейсбук приятели.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Аб
    Абитурент
    2 -16
    12:17, 15 мар 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Вг
      Вгледал се
      12 -2
      12:47, 15 мар 2017
      Вгледахме се и видяхме само две момичета които искат да направят мил жест към трето....
  • 2
    ?_
    ?_1489573883
    5 -5
    12:31, 15 мар 2017
    Влегадхме се,само не разбрах какво трябва да видим?!
  • 3
    Гр
    Гражданин
    10 -2
    13:56, 15 мар 2017
    Какво не разбира те?Момичето си дава балната рокля ми снимката то е описано добре
Последни новини