Червени рози, символ на БСП за жените с увреждания от Александър Симов, почерпка за Деня на жената от Петя Михалевска

    Петдесет червени рози, послание за уважение и символ на БСП подари на жените с увреждания по случай Международния ден на жената водачът на листата на БСП за Девети кърджалийски многомандатен район Александър Симов.От своя страната втората в листата Петя Михалевска ги дари за празника с почерпка.

    Двамата бяха приветствани сърдечно от дамите в неравностойно положение в техния клуб в Кърджали.За тях бяха рецитирани стихове ,посветени на майката.Симов и Михалевска обявиха,че няма да говорят за политика,а знакът на внимание е естествена част от тяхното възпитание.

    Пожелавам ви здраве на най-светлия женски празник.Всички имаме своите отговорности и не е нужно да правим политика на този ден.Ще ви кажа само,че от 2 години и половина работя в Смолян за Съюза на инвалидите. Продължавам каузата на покойния ми татко Димчо Михалевски. Това сподели с прочувствени думи Петя Михалевска. Тя заяви ,че за нея няма по смислено нещо да помогнеш на угнетените хора, да дадеш принос от себе си за по-добър живот.В Сашо виждам същия устрем, подчерта Михалевска.

    Александър Симов от своя страна се позова на своята майка, защото за него Осми март е преди всичко ден на майката. От живота научих важен урок: И да забогатееш няма да се чувстваш добре ,когато около тебе има угнетени хора,цитира Симов.Той подчерта,че мечтае за България, в която вниманието и грижата за хората ще бъдат ежедневие и те няма да се чувстват изоставени.Напред и нагоре!Завърши словото си Симов.

    Независимо от изборния резултат на 26 март, ние ще потропаме на вашата врата с молба за помощ,сподели директорът на клуба Шенай Бекир.

    Възрастна жена я подкрепи като сподели,че за нея няма по-социална партия от БСП.

    Георги Кулов

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини