Спортен празник събра всички възпитаници на ДГ "Осми март"

Изображение 1 от 4

    Спортен празник на градския стадион събра всички децата от Детска градина „Осми март“ - 10 групи, включително яслите и филиалите в Любеново и Караджалово. Идеята децата да излязат въздух и да сменят обстановката, учителките комбинираха със запознаване на децата с полицейски автомобил, линейка и пожарна и с професиите полицай, лекар и пожарникар.  Малчуганите получиха информация от първо лице и видяха полезни демонстрации от работния процес на трите професии, за което директорката Нели Чепишева  благодари на РСПБЗН, РПУ и МБАЛ, Първомай.

    След това спортният полуден продължи с раздвижваща аеробика и състезателни игри по групи - скачане с чувал, дърпане на въже, бягане, скачане. В празника се включиха и танцьорите на господин Пенко Димитров, а после всички -деца, учители и персонал се включиха в голямо хоро.

    След кратка почивка и вкусен обяд на тревата, децата се прибраха доволни в детската градина.

    На спортния празник просъства и г-жа Силвия Тилкова - директор на поделение "Образование и култура", която зарадва децата с подаръци.

    Parvomai.NET

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ве
      Ветеран.
      0 0
      05:43, 21 май 2021
      Браво на организаторите и за идеята тези дечица малко им трябва да са щастливи дай боже повече такива спортни празници трудно се съпровождат особено малки деца за това едно голямо браво за всички госпожи лелки за всички живи и здрави бъдете.
    Последни новини