7 °C

Засадиха дръвчета в двора на детска градина

По инициатива на УС на Настоятелството при ДГ „Осми март”  и с подкрепата на родители и учители  в двора на ДГ „Осми март” гр.Първомай бяха засадени общо 20 бр. дръвчета, дарени от Лицензиран овощен и декоративен разсадник „Фантазия” с.Драгойново, с управител г-н Ангел Атанасов. С цел младите дръвчета да бъдат опазени,  бяха поставени колчета, купени  с   минимална част от  средства  събраните от Настоятелството. Целта на тази инициатива е да се облагороди дворът и да се даде добър пример на малчуганите, че природата е част от нас.Засаждането на дърво е дейност, събрала смисълът на живота- да отгледаш и да оставиш на следващите поколения. Засятите в двора на детската градина дръвчета ще осигурят сянка, ще носят красота и спокойствие със своята зеленина, ще оставят трайна следа за нещо добро, а  може би и ще възпитат малчуганите в любов към природата.

УС на Настоятелството благодари на  г-н Ангел Атанасов, както и на всички родители, деца, учители, включили се в инициативата.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Пи
  питащ
  5 -5
  21:49, 7 ное 2019
  Що за български език? ''Засадиха дръвчета........ '' КОИ са тези, които засаждат въпросните дръвчета-зелени човечета ,маймуни или ЧЛЕНОВЕНЕ НА УС НА.....? Глупаво и неразбираемо звучат заглавията и изреченията ,когато липсва дадена част от тях- в случая ПОДЛОГЪТ.
 • 2
  Хв
  Хвала
  9 -4
  04:59, 8 ное 2019
  Похвална инициатива. Но става тъжно. Щом е повод за информация в медия. Не е ли естествено постоянно да се засажда растителност около децата, не само с екологична, но и с възпитателна цел. Оградени с колчета били новите насаждения. Кой ще ги унищожи? Има ли там бездомни животни? Децата ли? Те не са ли със своите учителки и лелки. Не се ли възпитават да не унищожават???!!!
  • За
   Запозната
   10 0
   08:34, 8 ное 2019
   Всяка една година се засаждат дръвчета, но дойде ли вечер в детската градина става страшно. В късните часове е посетена от младежи, които рушат и чупят всичко наред. Сутрин картината е потресаваща- счупени прозорци, бутилки и каквото се сетите. А относно учителките и лелките те си гледат работата- дръвчетата не се чупят от малките деца.
 • 3
  Пъ
  Първомаец
  10 0
  07:41, 8 ное 2019
  Много станахте питащите, а малко правещите!
  Дръвчетата са с колчета, може би защото са млади и зимата ще ги счупи снега, дали е логично? :)
 • 4
  Ге
  Георги дебър
  3 0
  22:30, 9 ное 2019
  Браво наборе жив и здрав да си господ здраве да ти дава който дарява това заслужава.

Хороскоп за 21.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Професионалната ви реализация е от първостепенна важност за вас. И днес няма да изневерите на себе си, и с отговорното си поведение ще насочите енергията си в тази посока. Бъдете по-гъвкави при вземане на решения и ще стъпите на вярната пътека. С прозорливостта си печелите преднина, очакват ви придобивки.
21 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще работите, както и до сега, отговорно и с нужното темпо, за да приключите започнатите задачи. В професионалната сфера са възможни размествания, предизвикани от промени, които вече са в ход. Но всъщност, вие сте подготвени и това няма да се отрази на настроението и активността ви.
21 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Повечето от вас ги очаква работа днес, тъй като сте решили да довършите нещо започнато, а не ви се иска да го отлагате. Имайте повече търпение, когато ви се налага да разрешите битов проблем. Всичко става по-лесно с усмивка. Близките ви насърчават да се заемете с идея, която имате отдавна, и която наистина звучи интересно.
21 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Започвате деня с прекрасно настроение, и ако то остане такова до края на деня, значи последният е бил успешен. Няма да има пречки за енергията и способностите ви, така че действайте смело и не се страхувайте от недоразумения. Правете нещата такива, каквито вие смятате за правилни, а оценките оставете за другите.
21 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес работата ще си срещне с нови хора, с които ще ви се наложи да си сътрудничите. Това в определени моменти може да се окаже трудно, затова постарайте се отрано да предразположите околните към себе си и да вникнете в това което искат те от вас. Ще ви е по-лесно ако имате ясни цели и ги заявявате достатъчно високо. Вечерта ви очаква приятна изненада.
21 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Прекрасен ден за вас Деви. На мнозинството от вас днес им предстои да видят сбъдването на някои от най-съкровените си надежди. Радостта ви е напълно заслужена. По-важното обаче е, че ви предстоят още много приятни мигове тази седмица.
21 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Анализирате сериозно ситуацията около себе си днес и се стараете да достигнете до най-доброто решение, което можете да вземете за момента. Едва ли ще ви е лесно обаче, тъй като ставате свидетели на сложни отношения между деловите си партньори. Получавате подкрепата на ценен за вас човек и съвсем скоро ще съумеете да се справите.
21 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С интерес ще приемете предизвикателствата днес. При малко късмет, какъвто няма да ви липсва, и усилия от ваша страна ще получите онова, което търсите. Моментът е подходящ и за пътуване. Тревогите от последните дни ще останат спомен, към който няма да ви се връща.
21 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Статуквото в момента изглежда напълно ви устройва. Не губете време да се чудите как да угодите на някого. Направете най-доброто за себе си и се наслаждавайте на резултата. Ще се изненадате, когато видите сияещото от благодарност лице на любимия човек. Няма за какво да се тревожите.
21 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде успешен и с каквото и да сте заети ще го приключите доволни от постигнатото. В хода на събитията край вас е възможно да убеждавате някого в правотата си, но това няма да ви притесни, щом перспективите са обещаващи. Вечерта се посветете на нещата, които ви карат да се чувствате добре.
21 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Доброто ви самочувствие е факт, който се забелязва от всички. Причина за него е и професионалното ви усъвършенстване, и финансовата ви стабилизация. Нова личност ще играе все по-важна роля в живота ви. Добре е да я опознаете по-отблизо и да разберете до колко можете да й се доверите.
21 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Макар и да не следвате програмата си, случващото се днес ще ви създаде положителни емоции. Ще гледате проникновено и ще търсите обяснение за всичко, но вътре в себе си. Не отхвърляйте нечие желание за повече близост, може би то ще ви даде онова, от което се нуждаете сега.
21 фев 2020
Последни новини