0 °C

Засадиха дръвчета в двора на детска градина

По инициатива на УС на Настоятелството при ДГ „Осми март”  и с подкрепата на родители и учители  в двора на ДГ „Осми март” гр.Първомай бяха засадени общо 20 бр. дръвчета, дарени от Лицензиран овощен и декоративен разсадник „Фантазия” с.Драгойново, с управител г-н Ангел Атанасов. С цел младите дръвчета да бъдат опазени,  бяха поставени колчета, купени  с   минимална част от  средства  събраните от Настоятелството. Целта на тази инициатива е да се облагороди дворът и да се даде добър пример на малчуганите, че природата е част от нас.Засаждането на дърво е дейност, събрала смисълът на живота- да отгледаш и да оставиш на следващите поколения. Засятите в двора на детската градина дръвчета ще осигурят сянка, ще носят красота и спокойствие със своята зеленина, ще оставят трайна следа за нещо добро, а  може би и ще възпитат малчуганите в любов към природата.

УС на Настоятелството благодари на  г-н Ангел Атанасов, както и на всички родители, деца, учители, включили се в инициативата.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Пи
  питащ
  5 -4
  21:49, 7 ное 2019
  Що за български език? ''Засадиха дръвчета........ '' КОИ са тези, които засаждат въпросните дръвчета-зелени човечета ,маймуни или ЧЛЕНОВЕНЕ НА УС НА.....? Глупаво и неразбираемо звучат заглавията и изреченията ,когато липсва дадена част от тях- в случая ПОДЛОГЪТ.
 • 2
  Хв
  Хвала
  9 -3
  04:59, 8 ное 2019
  Похвална инициатива. Но става тъжно. Щом е повод за информация в медия. Не е ли естествено постоянно да се засажда растителност около децата, не само с екологична, но и с възпитателна цел. Оградени с колчета били новите насаждения. Кой ще ги унищожи? Има ли там бездомни животни? Децата ли? Те не са ли със своите учителки и лелки. Не се ли възпитават да не унищожават???!!!
  • За
   Запозната
   9 0
   08:34, 8 ное 2019
   Всяка една година се засаждат дръвчета, но дойде ли вечер в детската градина става страшно. В късните часове е посетена от младежи, които рушат и чупят всичко наред. Сутрин картината е потресаваща- счупени прозорци, бутилки и каквото се сетите. А относно учителките и лелките те си гледат работата- дръвчетата не се чупят от малките деца.
 • 3
  Пъ
  Първомаец
  9 0
  07:41, 8 ное 2019
  Много станахте питащите, а малко правещите!
  Дръвчетата са с колчета, може би защото са млади и зимата ще ги счупи снега, дали е логично? :)
 • 4
  Ге
  Георги дебър
  2 0
  22:30, 9 ное 2019
  Браво наборе жив и здрав да си господ здраве да ти дава който дарява това заслужава.

Хороскоп за 24.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Този ден едва ли ще е лек, но вие изпълнени с енергия и ентусиазъм относно делата, с които се занимавате. Запазвате самообладание в трудни ситуации и се опитвате са намерите най-доброто решение за вас и вашите колеги. Околните могат да разчитат на готовността ви да помогнете и да дадете съвет. В личен план имате повод за радост.
24 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще получите повече информация по интересуващ ви въпрос, което ще благоприятства работата ви по него. Ще се възползвате от нечие благоразположение и то ще има положително въздействие върху вас, най-силно изразено в сферата на финансите или в друга, интересуваща ви област. Все пак бъдете внимателни и не предприемайте нищо, без да сте го обмислили добре.
24 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Възможно е да почувствате раздразнение от нечие изказване по ваш адрес. Не давайте воля на емоциите си, запазете спокойствие. Деловите ви занимания ще донесат резултати, но на по-късен етап. С младежко дръзновение ще прегърнете една идея и ще се отдадете на реализацията й.
24 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще ви се отдава да успявате там, където други зациклят. Усърдно ще се заемете с реализацията на идеите си и скоро ще постигнете резултатите, които преследвате. С добро чувство ще се отнесете и към хората, с които работите. Служебни пътувания.
24 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Гледайте отговорно на задачите си, с много от тях ще си осигурите по-добри финанси. От срещите си ще получите добра перспектива за професионалното си развитие и ще трасирате за дълго пътя си напред. Няма да ви липсва и късмет, но той идва защото сте му помогнали. Обърнете внимание на отношенията в семейството си.
24 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес сте сантиментално настроени и е възможно дори да проявявате несвойствената за вас разсеяност. Съсредоточете силата си в едно направление и ще постигнете онова, което желаете. Стараете се да се харесате на околните, но това ви пречи, а и ви създава повече напрежение. Пазете се от настинки и инфекции.
24 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Задава се подобряване на материалното ви положение, но до тогава не прекалявайте. С повече усилия на работното място ще направите заявка за издигането си. С колегите и партньорите бъдете толерантни. Здравословното ви състояние изисква да сте отговорни към себе си. Някои от вас ще имат придобивки, идващи им като подарък от съдбата.
24 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Заети сте с много работа днес, но това няма да ви тежи, тъй като виждате раздвижването и добрите перспективи при професионалните ви дела. Работите прецизно и изисквате същото от другите, но не бъдете прекалени педанти - това не би се отразило добре на отношенията ви с колегите. Ще чуете добри новини за ваш близък, които много ще ви зарадват. Изобщо очаква ви хубав ден.
24 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В надпревара с времето ще се стремите да свършите повече работа, което в крайна сметка ще се отрази на настроението и здравето ви. Динамиката в професионалния ви живот ще изкара на преден план нови въпроси, по-важни и срочни. Изкушения също няма да липсват, без това да ви ангажира непременно с тях, но като наблюдатели.
24 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
В спокойна атмосфера ще подреждате приоритетите си и това ще благоприятства реализацията им. Повече време ще отделите и на хората, с които възнамерявате да работите, от опит знаете, че този въпрос не е маловажен за вас. Идеите ви са осъществими и това се споделя от всички, а на вас носи удовлетворение.
24 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Събития, които значително ще увеличат благосъстоянието ви очакват днес. Постиженията ви в деловата сфера ви помагат да укрепите позициите си и са добра основа за бъдещи смели проекти. Потърсете достатъчно време и за почивка. Напоследък ви се събират доста задачи, които не сте предвиждали.
24 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще споделите времето си с приятни хора, така, че на всички ви да е приятно и забавно. Не бъдете прекалено резервирани към доброжелателите си, отпуснете се и ги приемете. При някои от вас са възможни стомашни или други неразположения. Вземете мерки преди да са се усложнили нещата.
24 яну 2020
Последни новини