Търсят шефове на МП „Капитан Андреево“ и ЖП гара-Свиленград за заплата над хилядарка

Нов прием на щатни служители на Митническия пункт „Капитан Аднреево и ЖП гара -Свиленград, които са към Митница Бургас, обяви шефът на Агенция „Митници“ Розалия Димитрова.

Щатните бройки за Бургаската митница за началник смени са общо седем, като от тях 3 са за МП Лесово и 4- за шефове на плаца на Капитан Андреево. Предлаганата основна месечна заплата е 1300 лева.

С 50 лева отгоре е обявената основната заплата за заемане на шефската длъжност на Митнически пункт Ж.П. гара -Свиленград, а за началник на пункт „Капитан Андреево“-възнаграждението е по-високо-1400 лева.

Минималните изисквания за кандидатите са те да са са с висше образование в специалностите „Социални, стопански и правни науки“ с професионални направления: „Икономика“ или „Право“; „Технически науки“, както и да имат професионален опит поне от четири години.

Крайният срок за подаването на документите за позициите на началник-смени и тази за шеф на пункта на гарата е 10-ти март.

Ден преди това-на 9-ти март изтича възможността за депозиране на документите за позицията за началник на пункт „Капитан Андреево“.

Работата на най-натоварения пункт у нас в момента ръководи като временно изпълняващ началническата длъжност Господин Господинов, който е с дългогодишен стаж в митническата система.

Титулярите за обявените позиции ще бъдат определени след конкурс в три етапа-документален, практически изпит и интервю. Всички те ще минат и изследването за професионална и психологическа пригодност

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Хе
    хе хе
    5 -1
    14:11, 7 мар 2017
    за тия места и на минимална ще има желаещи
    • Jo
      John
      0 -1
      16:43, 7 мар 2017
      не позна, пробвай пак!
  • 2
    Ма
    Марин
    4 -3
    14:18, 7 мар 2017
    С тези мизерни заплати корупцията няма как да я преборите.
    • Мо
      Моля
      3 0
      16:08, 7 мар 2017
      Мизерни ли? Голяма част от хората работят на минимална заплата за огромно повече труд.. За град като Свиленград заплатата е повече от примамлива
  • 3
    Go
    gost
    1 -2
    18:08, 7 мар 2017
    Да работите 12 часови нощни смени при които минават по 700-800 камиона не е толкова лесно.

    Но пък заплатата е най-малкото, всички знаят че всеки който работи там си прибира 10 хиляви лева и отгоре допълнително всеки месец.
  • 4
    //
    ///
    4 -1
    19:30, 7 мар 2017
    Защо заблуждавате хора с разни такива статии,какво търсели все едно ще вземат някой случаен човек,ми то се знае,кой ще още преди да се разбере,че се търси човек на някоя от позициите.
Последни новини