Влади Николов: "Борисов се самоуби ритуално по чуждо нареждане"

Владимир Николов е личен консултант на редица известни българи. Първомаец, който не е нито политик, нито социолог, нито човек, изкушен от политиката. Своя коментар публикува най-напред във Фейсбук и с неговото съгласие го споделяме тук, защото е различен, но звучи убедително, а днес се появиха доста подобни разсъждения и по националните медии:

БОЙКО БОРИСОВ И СТЪПКИТЕ МУ КЪМ ПРОПАСТТА.
1. Маргинализира и смачка десните си съюзници - РБ, ДОСТ.Това остана непроменена характеристика на политическото му поведение до последно. Борисов и Цветанов наложиха впечатлението, че считат за свой основен опонент своите съюзници. 
2. Охрани и грижливо подсили политическите си врагове - вкара АБВ, Патриотите, хора на БСП във властта.
3. Унижи ярката фигура на Плевнелиев в тясно взаимодействие с уж политическите си противници. В кампанията срещу Плевнелиев участието на Борисов беше решаващо и координирано с антиевропейските сили в България.
4. Съзнателно даде възможност на Слави Трифонов да мобилизира протестен вот срещу него и му даде най-удобната дата, на която референдумът да го убие. Съвместяването на изборите и референдума даде възможност на недоволните от системата да излеят гнева си върху него и Цачева.
5. Излъчи неподходящата кандидатура на Цецка Цачева и не я подготви, нито подкрепи. 
6. Отгледа сам победителят на изборите, давайки възможност на Радев да си създаде имидж на борец срещу системата, пасващ точно на профила на водача-популист по схемата на Слави Трифонов. Премълча нарушенията на Конституцията и Закона от Радев.
7. Не проведе битка за победа. В кампанията на ГЕРБ отсъстваше, който и да било типичен елемент на политическа борба за власт. Не разби тезите на опонентите, нито ги разобличи като личности. И за двете неща Бойко Борисов разполагаше с необорими доказателства !
8. Заложи правителството на карта в зависимост от резултатите от избори, които не засягат властта му.
Толкова много груби грешки не може да се дължат на политическа некомпетентност или заслепеност. В тези "грешки" е видна последователност и умисъл. 
Бойко Борисов се самоуби политически пред погледите на българите и на външните ни партньори.
Защо?
Защото така му е било наредено да постъпи.
От кой?
Ясно от КОЙ.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

  • 1
    Ll
    ll
    22 -7
    15:31, 15 ное 2016
    'Баси тъпотиите.
  • 2
    Тъ
    тъп :)
    30 -4
    15:37, 15 ное 2016
    Кой е "КОЙ" бе Владо? Свтни ма, че явно съм по-тъп отколкото си мислех!
  • 3
    Тъ
    тъп :)
    28 -2
    15:48, 15 ное 2016
    "Владимир Николов е личен консултант на редица известни българи.Първомаец, който не е нито политик, нито социолог, нито човек, изкушен от политиката.." :) - само не разбрах в какво по-точно ги консултира този първомаец? :)
    • Ив
      Ивана
      5 -8
      20:28, 15 ное 2016
      След като не го познаваш и не знаеш с какво се занимава,не мисля че е удачно в коментара ти да се съдържа такава доза ирония!
    • Ос
      остър :)
      2 -1
      08:29, 16 ное 2016
      Абе щом хора като Дарина Павлова му пеят "хепи бъртдей" начи има за какво.
  • 4
    Ан
    Ани
    13 -28
    15:50, 15 ное 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 5
    Се
    СЕЛЕНЖЕР
    31 -6
    15:53, 15 ное 2016
    Извънземните от четвърти километър са му подсказали да сложи неподходяща кандидатура за да тръгнат нещата към избори за да се измъкне от задълженията към мвф и ги начука на следващите управляващи...
  • 6
    Няколко допълнения:
    1.Дост заявява, че е либерална и евроатлантическа партия, но е оглавявана от агент Павел. Агент Павел се ползва с благоволението на Ердоган и това личи от подкрепата за Цачева, която тя получи от нашите двойни граждани в Република Турция. Не вярвам на заявленията на партиите, които са оглавявани от бивши членове на БКП или агенти и служители на ДС.
    2.С преекспонирането на бежанският проблем (Да, сериозен е, но благодарение на икономическата си изостаналост и бедност, ние сме само транзитна страна за бежанците и икономическите мигранти) Борисов преориентира част от вота към НФСБ, което неминуемо
    намали вота за ГЕРБ и РБ още на първи тур.
    3. От повече от година Борисов се заигра с комунистите, с Путин и стана куриер на Ердоган, това лиши ГЕРБ от още гласове.
    4. Провала на съдебната реформа, която беше една от последните надежди на българите за законност, правосъдие и справедливост е най - важната причина, поради което подкрепата и доверието за ГЕРБ започна да намаля.
    5. Почти проваления антикорупционен закон, които дори и да се приеме в настоящия си орязан вид ще бъде мъртво роден и няма да постигне целите си. Ще бъде просто поредния неработещ закон.
    6. Неразбориите и не толкова удачната реформа в образованието.
    7. Налудничавата здравна реформа и замазаният скандал с ваксините.
    8. Скандалът с връщането на избягали турски граждани, в разрез с българските и международните закони.
    9. Скандалите с казанджиите и тези които варят ракия за лични нужди.
    10. Скандалите около кандидатурата на Бокова и Кристалина Георгиева
    11. Прикрития скандал с нелегалния внос на цигари в Турция произведени от фирмата на Пеевски - Булгартабак
    12. Скандалът и обвиненията за дадени подкупи тиражирани в няколко руски вестника около сделката с БТК
    13.Скандалът с изтеклите записи на двете каки, които разкриват огромната корупция, зависимот и обвързаност между изпълнителната и съдебната власт.
    14. Скандалите около големите обществени поръчки, които на 90% бяха спечелени от фирми на Пеевски и след това отменени, след като Борисов се огледа в "Шпигел"/Огледалото и вместо себе си видя Пеевски.
    15. Предлагането на стабилност срещу бедност.

    Сигурно някой друг може да добави и още, но дори и половината изброени от Влади Николов са достатъчни едно правителство да падне много отдавна, ако живеехме в демократична държава, а не в страна пленена от мафията и ръководена от олигархията.
    • Лю
      Любеново
      11 -3
      20:35, 15 ное 2016
      Генерално го е казало момчето, обаче на много хора тая истина не им харесва. После питат кой е КОЙ и си мислят, че е Костов или Доган. КОЙ е модел, от който лапат стотици хиляди хора в тази страна, срастването на големите пари и политиците. Погледнете нещата в нашия град и ще видите умаления модел на КОЙ-стотици обслужват местните големи "бизнесмени" 3-4 на брой, те вземат обществените поръчки и се отчитат нагоре, да не говорим за Общинската управа и кмета. Ако тая копаня се обърне стотиците нагаждачи под тях ще трябва да садят пипер и домати и да се лишат от уютната си работа да обслужват по веригата нагоре!
  • 7
    Ve
    VERONIKA
    14 -1
    21:11, 15 ное 2016
    БКП или БСП никога не е излизала от власта.Винаги е управлявала задкулисно.Децата и внуците на тези които направиха национализацията след 1944година сега правят приватизация.Олигарсите и мафиотите са те.
    • По
      Порчо
      5 -5
      21:37, 15 ное 2016
      Вероника, стига с тези клишета бе душа! Не знам къде живееш, ама ако си от Хасково, трябва да видиш колко яко напълниха гушите бившите седесарски лидери. Всички до един се нагушиха с държавни и общински активи, предприятия, имоти и в крайна сметка много пари. И след като се налапаха здраво, хвърлиха китките и на СДС и на ДСБ и на всичко. Обикновени келепирджии. Затова в каунленд няма СДС, няма демократични сили, а има само една непрекъснато разпределяне на баницата.
  • 8
    Jh
    JHB
    5 -1
    00:29, 16 ное 2016
    Хич не са клишета Порчо, Мафията от БКП иБСП, сравнена с едва четиригодишното уж управление на СДС е като да сравняваш океана с малка локва. Всичко написано в статията е точно така, но малко е човешкия материал с достатъчно капацитет да го проумее.
    • До
      до Порчо и порчовщината
      6 0
      03:00, 16 ное 2016
      И СДС, и Слави, и ДПС, и Боко - всички са излъчени от червеното задкулисие, което след 10 ноември се наметна с наметалото на демокрацията и многопартийността за пред света.
  • 9
    Им
    има един виц
    3 0
    10:01, 18 ное 2016
    Путин питал дали всичко е наред с някои източноевропейски държави и му докладвали че всичко е наред там. Има пълна демокрация, 200 различни партии и всичките на КГБ!
Последни новини