22 °C

Предстои среща на Инициативния комитет и експерти в Министерски съвет относно решаване на проблема с изграждане на нов пътен подлез

Изображение 1 от 2

  С публикуването на последното писмо от кореспонденцията на Инициативния комитет с Министерския съвет, искаме да информираме гражданите за предстоящата среща в Министерски съвет относно намиране на решение за реализация на нов пътен подлез:

  Уважаем г-н Ламбрев,

  Уважеми г-н Папазов,

  В Минестерски съвет на Република България

  Постъпи нов сигнал от господин Пеньо Запрянов и господин Янко Диков, представляващи Инициативен комитет – гр. Първомай, относно изграждането на нов пътен възел, намиращ се под ЖП линията Пловдив – Свиленград.

  По този въпрос вече сме изискали и получили отговор от ДП НКЖИ в който става ясно, че е постигнато спорузомение с Община Първомай да не се изгражда нов пътен подлез в района на гара Първомай.

  В приложения в новия сигнал на гражданите отговор на Община Първомай се уточнява, че общинската администрация не се е отказала от осъществяването на този обект.

  На основание чл. 112 – глава 8 „Предложение и сигнали“ от Административно процесуалния кодекс, във връзка с чл. 20 ал. 1 от Закона за администрацията и чл. 65, т. 10 от Устройствения правелник на Министерския съвет и на неговата администрация, моля за Вашето становище до отдел „Приемна“ на Минестерския съвет и до гражданите.

  Уведомяваме гражданите във връзка с отправено искане да осъществят лична среща с министър-прецедателя, че за съжаление многобройните ангажименти, който господин Премиерът има в страната и в чужбина, не му позволяват да ги приеме лично.

  Ако ги тревожат въпроси, който са от компетентността на централната изпълнителна власт, биха могли, ако желаят, да посетят отдел „Приемна“ на Министерския съвет всеки работен ден от 9:30 до 12:30 ч. Без предварително записване, където експерти ще им укажат необходимото внимание и съдействие. За тяхно улеснение могат да опишат проблема и ние ще направим всичко възможно да помогнем в рамките на законовите възможности за това, или да ги ориентираме към кого да се обърнат. 

  Платен материал

  Източник: Parvomai.NET

  Хороскоп за 20.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Очаква ви ден, който ви предлага разнообразни възможности. Най вече от вас зависи как ще предпочетете да го прекарате, но със сигурност не трябва да спирате да се усмихвате и да забавлявате околните, защото настроението ви е страхотно.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Използвайте даденостите и бъдете полезни с уменията си. Повярвайте, ще бъдете оценени, а и вие самите ще се почувствате по-добре. Хобито ще ви достави удоволствие, а превърнете ли го в основно занимание, ще спечелите повече. Други ще обмислят промени, свързани с работата или пътуванията.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  В каквото и настроение да сте днес, не създавайте напрежение около себе си. Нещата ще се подреждат и без да влагате много нерви, бъдете по-спокойни и усмихнати. Нечия близост ви прави щастливи и внася сигурност в живота ви. Оценете го и се усмихнете, светът е по-добър, когато и вие сте добри към него.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Чуждите неволи ви причиняват страдания и това ви прави раздразнителни. Помогнете, но не изпадайте в крайности. Животът ви ще стане по-спокоен, а вие по-сговорчиви, ако изправите собствените си грешки. Среща с приятел ще ви помогне да се отпуснете. Други ще посветят от времето си в овладяване на нови знания или изучаване на чужд език.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате желание за почивка, но и няма да пренебрегнете задачите си днес. Стремежът ви за победа ще ви държи в будно състояние, като наред с това ще показвате и правилното отношение към събитията около вас. Ще се почувствате горди от себе си, запазвайки и уважението на околните.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви дълго мечтан ден в домашна обстановка, където атмосферата едва ли ще бъде нарушавана от разноречия и други неприятни неща. Наслаждавайте се на спокойствието си и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Без излишни вълнения ще разпределите задачите си и ще намерите време за всичко, което предвиждате за днес. Във възможностите ви е да задоволите и желанията на близките си. Това ще ги зарадва и ще подобри настроението и бита им. Предстоят ви незабравими мигове заедно. При водене на преговори бъдете максимално ясни и не изпадайте в излишни монолози.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Имате нужда от почивка, за да възстановите силите си. Заемете се с нещо, което ви е приятно и не се занимавайте с чужди проблеми. Поспортувайте, за да възвърнете добрата си физическа форма и да повишите тонуса си. Денят е създаден точно за това.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес обърнете по-голямо внимание на сърдечния си партньор. Ако напоследък сте пренебрегвали желанията му, сега е момента да поправите грешката си. Опитайте се да прекарате приятно този ден и най - вече да си починете. Имате богато въображение и бихте могли да измислите нещо еднакво интригуващо за всички.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Разнообразие от възможности и добро настроение за представителите на знака. С каквото и да решите да се занимавате, едва ли ще ви е скучно дори за момент. Получавате интересно предложение, на което няма да откажете. Ще ви се наложи да се съгласите със свой близък по важен въпрос.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не идеализирайте прекалено партньора си за да не останете разочаровани от него в един момент. Стремежът ви към независимост ще ви отдалечи от всеки, дръзнал да се доближи до вас. Сами си създавате предпоставки да страдате, като прехвърляте вината върху чуждото несъвършенства.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате известни колебания днес относно по-нататъшните си действия на работното място. Изправени сте през труден избор, затова не избързвайте с решението си. Посъветвайте се с хората около вас и се опитайте да разберете и тяхната гледна точка, което ще ви бъде от огромна полза. В личен план си очаква временно разминаване с любимия човек.
  20 сеп 2020
  Последни новини