Турнирът по бадминтон започна с...торта

Изображение 1 от 2

    С торта – изненада за Стелян Нешев и Христомира Поповска беше поставено днес началото на Международния турнир по бадминтон, който се провежда всяка година в Първомай, след приключване на лятната подготовка.

    Стенли днес навърши 10, а Хриси – 16 години. Преди началото на състезанието майката на Стенли и треньорите направиха „завера“ и още в 7 сутринта залата  беше украсена с балони и красиви пожелания. Около 8 се събраха бадминтонистите на „Атлет“, а последни в залата влязоха рождениците, които бяха "шашнати" от изненадата. Това създаде много настроение и когато малко по-късно посрещнаха гостуващите отбори на всички им направи впечатление колко усмихнати са  домакините.

    Тази година в турнира участие ще вземат 3 чуждестранни отбора –от  Грузия, Армения и Македония и още 8 български: Севлиево, Хасково, Стара Загора, Брезово, „Бенковски“ - Пазарджик, Русе, Кърджали и Първомай.

    Турнирът се провежда под егидата на кмета на общината Ангел Папазов и се организира от Община Първомай и КФВС „Атлет“.

    В него ще се състезават 43 деца, които след групова фаза ще мерят сили в директна елиминация.

    „Спортът е най-правилната политика“-каза Ангел Папазов на официалното откриване и обеща скоро в града да има спортна зала.

    Турнирът ще продължи и утре.

    Parvomai.net

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини