Децата на "Борислав" завоюваха купа "Южно море"

Футболистите на „Борислав“, родени през 2001-2002 година спечелиха турнира Купа „Южно море“ в Обзор. Момчетата изиграха 3 срещи.

В първата убедително се наложиха над връстниците си от частната футболна школа „Ферион“ - София, отбелязвайки 5 и допускайки само 1 гол.

Втората среща завърши без победител. С „Рислки спортист“ - Самоков футболистите ни си размениха по един гол.

В третия мач противник им беше отборът на Павликени, завършил при резултат 2:0.

Така със сбор от 7 точки и голова разлика 8:2, „Борислав“ завоюва купата на един от най-емоционалните турнири през лятото.

В съпътстващата програма имаше много забави, дискотека, а на специалната церемония по закриването на турнира бяха връчени и индивидуални награди на отличилите се футболисти. От първомайци за най-добър защитник беше отличен Тенчо Димитров, а за най-полезен халф – Енгин Баджаклъ.

В турнира участие взеха отбори от различни възрастови групи и се превърна в зрелищно събитие за всички присъстващи. В него бориславци се включиха благодарение на средства, предоставени им от Община Първомай.

Доволен от представянето на отбора, треньорът на момчетата Иван Рашев сподели, че купата е напълно заслужена и е спечелена с много труд.  

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ам
    Амин
    2 -5
    11:13, 1 сеп 2016
    Днес се полага началото на църковната Нова година и се чества паметта на Св. Симеон Стълпник и неговата майка Св.Марта.
    Честито на имениците: Симеон, Симеона, Симон, Симона, Симо, Сима, Симана, Мона, Моника и Марта.
    Всекиму Господ здраве да дава, да ви е сита годината и чисто щастие да ви спохожда.
    Амин.
  • 2
    Ми
    Митко Терзиев
    12 0
    16:28, 1 сеп 2016
    За да не останат с погрешно впечатление родителите на децата, явно се има предвид, че Общината е отпуснала средствата за транспорт, за което сме благодарни. Момчета се представиха много добре на турнира - браво, вече сте отбор! Чудесна работа и на Иван Рашев, който с търпение и труд успя да изгради отличен колектив и вече се виждат резултатите от положените усилия!
  • 3
    Фе
    Фен на отбора
    12 0
    18:21, 1 сеп 2016
    Наблюдавах всички срещи на отбора и бях страшно възхитен от колектива и събераздаването на момчетата! Мога да им кажа едно голямо БРАВО! И защо не общината да им направи един подарък, нови качествени и хубави екипи да им купи все пак прославиха града ни!
Последни новини