Абсурд в Дълбок извор: трети ден охраняват граната

Пълен абсурд се разиграва в Дълбок извор от петък – намерена граната създаде напрежение и неудобство за жителите на селото.

Момче намерило граната в дерето на реката в петък, а в събота казало на кмета Костадин Кротнев. Той му направил забележка, че е трябвало да го уведоми веднага като не очаквал, че след малко тинейджърът ще я извади от джоба си. Тогава  Кротнев се обадил в полицията. Служителите на реда дошли до мястото, където оставили взривното устройство.

Оттогава до днес мястото е опасано с полицейска лента, която ограничава движението на хората. В периметъра попада и едно от кафенетата в центъра на Дълбок извор, в което местните се събират на раздумка. Трети ден мястото е затворено, а собственикът му се оплаква, че губи от това.

Кметът се надява по-скоро

Чакаме ДОТИ – обяснява кметът и се надява час по-скоро устройството да бъде обезвредено, защото е абсурдно дни наред да се ползва ресурс и да се охранява една граната. 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ис
    истина
    10 0
    09:43, 29 авг 2016
    Истината е една: живеем в АБСУРДНА държава, в която органите на реда и техническите им служби /които са държавни/ имат явно почивни дни?! Господ да ни пази!
    • Ам
      Амин
      4 -1
      14:25, 29 авг 2016
      Господ Бог, нашият спасител, държи съдбата ни в свои ръце. Амин.
  • 2
    Да
    Дамаскин
    0 0
    08:43, 31 авг 2016
    Отче Господ дава но в кошара не вкарва имай го предвид това. За съжаление на полицаите нито е дал/мозък/ нито ще ги вкара в кошарата/затвора/ те ще чакат справедливия Му съд но до тогава ние обикновените граждани ще трябва да се съобразяваме с малоумието им.
Последни новини