Няма наплив от желаещи да сменят личните си документи

Няма наплив за подмяна на лични документи – увериха ни от ПУ „Полиция“ - Първомай. Обичайно летният сезон е този, през който хората използва свободното си време през отпуските, за да подменят личните си карти и паспорти. Тогава се завръщат и работещите в чужбина. Затова е нормално през август да има повече подадени заявления, но драматично струпване и опашки няма.

Няма и съвпадение с изтичане на период когато масово трябва да се подменят документи. В сравнение с предишен период или със същото време на миналата година няма съществени разлики.

По „стара“ традиция най- много са желаещите в началото на седмицата. Затова ако искате да сте сигурни, че няма да ви се наложи да чакате дълго за подаване на заявление – най-добре е да наминетепрез паспортна служба в четвъртък или петък.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    12
    123
    9 -7
    13:09, 5 авг 2016
    Наплив има,но обслужващ персонал не.Момичето нестига че е с 4часов работен
    ден ,а и през времето в което трябва да е наработа върши ,,административна"работа в някое от кафетата на центъра.
    • Ам
      Ама че си
      1 0
      15:51, 9 авг 2016
      Глупчо Глупчев, като не си запознат, по-добре не коментирай.
  • 2
    Гг
    Ггр
    7 -3
    21:44, 6 авг 2016
    Колега аз лично сьм доволен много от служутелките в паспортна служба в районното и винаги са си били коректни и са си изпълнявали задьлженията в срок и са вежливи с гражданите.Ама ти май имаш друг мотив та пишеш глупости тук
Последни новини