Петков и Папазов се отчитат пред Общинския съвет

Председателят на ОбС Дечко Петков е внесъл за разглеждане Отчет за дейността на Общинския съвет в град Първомай и на неговите комисии за периода от конституирането му до средата на тази година. Как е изпълнявал пък техните решения се отчита кметът на общината Ангел Папазов. Това са първите две точки от проекта за дневен ред на утрешната общинска сесия.

Местният парламент ще трябва да намери заместник на д-р Добрин Кръстев като представител в Съвета на директорите на „Тракия Еко“, койтое поискал да бъде освободен по лични и здравословни причини.

Ще бъде разгледан и договорът на общината с Регионална дирекция „Борба с градушките“, която до сега е ползвала имот в землището на село Татарево и би желала наемните отношения да се запазят.

Предстои да бъдат включени два общински имота в Програмата за управление на общински имоти, за да бъдат предоставени за продажба на търг – единият за овощна градина, другият за търговска дейност.

Последната точка от дневния ред е за възлагане на задание за изработване на проект за Подробен устройствен план – План регулация и План застрояване с цел проектиране и изграждане на Открито спортно стрелбище по искане на ЛРД „Марица“.

Сесията ще се проведе в Пленарна зала от 17.30 часа.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    От
    отчет приет
    19 -2
    13:21, 14 юли 2016
    Петков и Папазов се отчитат на на друго място.!!!!Общинският съвет е орган с декоративна функция.
  • 2
    12
    123
    9 -2
    22:02, 14 юли 2016
    Ще падне едно отчитане,ум да ти зайде!Колко хора са изиграни, колко вино е изпито!
  • 3
    2+
    2+2=5
    8 -1
    09:34, 15 юли 2016
    Всичко Мара "втасала" та и стрелбище.Но навярно това е много необходимо на Първомай ското население ,за да избива коплексите си. КОЙ ще плаща,КОЙ ще дава парите за тая поредна глупост?
Последни новини