Жрица на любовта от Първомай е замесена в дело на сводник в Бургас

Четири проститутки, между които и една от Първомай – Нанка, са били разпитвани като свидетели по делото на 40-годишния Иван Иванов от Стара Загора, съден като техен сводник.

Делото е гледано от Бургаския районен съд. Иванов се е признал за виновен и е поучил 2-годишна условна присъда, с 4-годишен изпитателен срок. Всяка от жриците е заявила, че доброволно са предлагали и извършвали секс срещу заплащане, а клиентите им били толкова много, че момичетата едва смогвали да ги обслужат. Оборотът на ден за всяка една бил по 1 000 – 1 500 лева, но те взимали процент от него.

Мъжът превърнал апартамент на третия етаж в блок 181 в бургаския комплекс „Изгрев” в най-оборотния бардак по морето. Нелегалният публичен дом бе разбит при акция на антимафиоти през март т.г. Във вертепа работели четирите момичета, но те заедно с Иван са гастролирал и в Китен, Созопол, Бургас, Слънчев бряг и Кошарица.

 В полза на държавата с решение на магистратите ще бъдат конфискувани перуки – 11 различни по цвят и дължина, ползвани от проститутки в Бургас, кожен камшик с метални капси, белезници, зелен силиконов инструмент с 10 на брой топчета по дължината му, вибратор и колан с изкуствен полов член за ролеви игри. В полза на държавата се конфискуват и десетина мобилни телефона, ползвани от проститутките. А стотиците презервативи, иззети при специализираната акция, с решение на съда ще бъдат унищожени, поради „своята негодност”.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини