Декстър не мърдал преди влакът да го връхлети

Силует, напречно лежащ върху релсите, виждат машинистите във влак 10 116 пред гара Костенец.
Датата е 21 юли, часът - след 21. Машинистът задействал свирката и опитал да спре, но човекът не реагирал и влакът го прeмазал. Това съобщават от БДЖ за инцидента преди два месеца, който едва сега бе свързан по зловещ начин с изчезването на фотографа Румен Динев-Декстър.

21 юли е денят, в който се подпали и изгоря електричката при гара Прослав до Пловдив, припомня в. "24 часа", цитиран от БЛИЦ. Тогава пътниците са превозвани с автобуси между Пловдив и Тодор Каблешков, защото движението било блокирано. Оттам се качват отново на влак. Тъкмо той се блъска в тялото, което е било напречно на релсите.

Близките на Румен Динев не вярват, че той се е самоубил. Те смятат, че младият мъж е бил убит преди това и хвърлен върху релсите, за да се прикрият следите от престъплението. Неподвижно лежащото тяло на релсите потвърждава тази версия. Съмненията за самоубийство също не се потвърждават, тъй като в Динев не са открити документите му, телефона и ключовете от колата му. Явно някой не е искал той да бъде разпознат веднага, коментират негови приятели във фотофорума. Самият Декстър е влизал във форума в деня на смъртта си и е споделял с приятели оптимистични неща.

От МВР вече се застраховаха, че са готови за дисциплинарно наказание, ако се докаже, че техен служител е виновен данните за катастрофата да се вкарат в информационния масив с цели 60 денонощия закъснение.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини