Българка е намерена мъртва на Халкидическия полуостров

32-годишна българка е намерена убита в района на Олинтос на Халкидическия полуостров. По непотвърдена информация става дума за Пенка Янкова от Троян.
Жената е била жестоко убита. Нанесени са й множество удари в задната част на главата, лицето и гръдния кош. Тялото е намерено на 27 септември от ловно куче. Жената е била гола, покрита с трева. По тялото й има следи от изнасилване. Извършителят на престъплението се е опитал да заличи самоличността й, пише гръцкият вестник "Елевтерос типос".
Според полицията деформацията на лицето на жертвата е била голяма заради ударите и гризачите в района. Съдебният лекар е на мнение, че убийството е станало в петък.
По случая с убитата в Гърция българка вече има задържан – грък, с когото жената живеела на семейни начала, съобщиха от българското Генерално консулство в Солун, цитирани от „Фокус". Според запознати двамата често са се карали. Към момента няма информация дали е повдигнато обвинение срещу мъжа.
31-годишната жена е работила като сервитьорка в различни заведения. Последно е работила в хотел в „Диониси" край Халкидики.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини