Лесно се възбуждам

Лесно се възбуждам ще конкурира световните денс хитове. Мощни електро бас линии, секси пиано акомпанимент и съблазнителната изповед на Йоана бележат едно от най-добрите хаус изпълнения в историята на българската музика.

"Лесно се възбуждам" е безкомпромисен, секси и съблазнителен клубен химн на желанието, и това става ясно още от заглавието. Саундът на песента е не по-малко предизивкателен и от самия текст. Не е тайна, че то е инспирирано от най-актуалните тенденции в съвременната хаус музика и съвсем спокойно може да се конкурира с номер едно хитове на имена като Ерик Придз, Алекс Гаудино и Давид Гета. Стилът е в изключително популярния в момента кросоуъвър между хаус, денс и електро, а автор на музиката е DJ Dian – един от "кръстниците" на вече нашумялата в цял свят "Българска хаус мафия" (Deep Zone, Balthazar и Jack Rock).

Парчето "Лесно се възбуждам" ще дебютира в българския радио ефир на 15 септември, а в момента се финализира и видеоклипът към изпълнението, който според екипа и музикантите ще бъде върхът на "секси" излъчването на песента. Режисьор на клипа е Кирил Божилов – Кико, който работи и по видеото на "DJ, Take Me Away".
Източник: vestnik24.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини