Роберто Кавали облече Coca Cola light

Докато свикнахме да виждаме Кари Брадшоу като лице на Coca Cola Light, от компанията бързо разбраха, че модата е това, което консумираш. В случая те избраха най-известния италиански дизайнер в момента- Роберто Кавали и го наеха да облече бутилките на диетичната кока-кола. Договорът между Кавали и Coca Cola е за три различни облекла на бутилките на освежаващата напитка, а според мениджърите на Coca Cola дизайнът е предназначен да предложи колкеционерски поглед върху бутилките на Coca Cola.

Кавали, възхитен от предложението, дори направи официално изявление- „Забавлявах се изключително много, докато създавах трите различни облекла на легендарния силует на Coca Cola Light. Те са съблазнителни и женствени, в типичния Кавали стил. Създадени са за света на младите хора, който винаги е бил вдъхновение за мен". Облеклата на новите бутилки Coca Cola Light са в животинската окраска на леопард и зебра.

Уви, новите дрехи на диетичната кола ще бъдат достъпни само в Италия от септември до декември. От серията ще бъдат пуснати едва 300 000 бутилки, които ще се предлагат само в ексклузвните барове и ресторанти на Италия.
Източник: millionaire.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини