Мис Февруари 2007 Даниела Арнаут: Имах двегодишна връзка с Бербатов

Финалистката в конкурса на Плейбой - Playmate 2006 и момиче на месец февруари 2007 година на еротичното списание Даниела Арнаут сензационно разкри, че е имала двегодишна връзка с родния футболен секссимвол Димитър Бербатов.

"Познавахме се отдавна, но в един момент при нас се получи химия. Така и започнахме. Къде и кога е била първата ни среща, ще запазя в тайна. Освен това искам да кажа, че не си правя реклама. Ако беше така, щях да го използвам преди много време, но и двамата предпочетохме нещата да си останат между нас. Той го пожела още в самото начало и аз се съобразих с него", признава синеоката красавица.

"Виждахме се тайно в София, няма да разкрия къде. През това време и двамата имахме други връзки. Аз ходех с певеца Крум, а той бе с настоящата си приятелка - Елена. И въпреки това имах чувства към него. Не може да си с човек, който кара жената да се чувства като принцеса и да не се влюбиш. Имахме уникални отношения. Той е мил, възпитан, джентълмен. Това му е вродено - или го имаш, или не. Но не е от хората, които говорят за своите усещания. Затова ми беше много трудно, като се разделихме", разкрива Даниела.

После все пак казва, че настоящите отношения между двамата не са особено добри.

"Сърдит ми е от септември миналата година. Престана да се обажда без повод. Явно се разсърди, че съм споделила. Сега не ми праща дори и един sms, нещо, което правеше почти непрекъснато преди. Опитах контакт, но съм достатъчно умна, за да разбера какво се случва и да го оставя. Има труден характер, но въпреки всичко човекът Димитър Бербатов е много повече от футболиста Бербатов", завършва тя интервюто си пред "Нощен труд".

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини