Най-грозният мъж стана баща за осми път (видео)

Годфри Багума, официално признат за най-грозния мъж в Уганда е станал баща за осми път.

47-годишният Годфри Багума и неговата 30-годишна съпруга Кейт Наманда имат дъщеря. Тя е тяхното шесто дете, баща й има още две деца от първия си брак.

До 2002 година Багума работел като обущар. Мъжът страда от неизвестна на науката болест. Решил да се яви на обявения конкурс за най-грозен мъж заради големия шанс да победи и за да спечели пари за семейството. Така и станало, а след като завоювал титлата, Годфри решил да стане певец. Избрал артистично име Ssebab, разказва Metro. Скоро след това световните медии му присъдили и световната титла "най-грозен мъж".

Багума се разделил с първата си жена заради изневярата й. когато се запознал с Кейт, дълго пазели връзката си в тайна от всички, Годфри искал Кейт да е свободна да си тръгне, ако пожелае. И тя наистина си тръгнала, когато забременяла с първото им дете. Но после се върнала. Оженили се през 2013 год.

Кейт смята избора си за правилен: "Когато намериш човек, който ти подхожда, не трябва да слушаш какво говорят другите. Трябва да следваш сърцето си. Парите и външността не трябва да са проблем". Всъщност най-грозният мъж издържа семейството си с концертите си, на които пее и изпълнява комедийни номера. Въобще настроението е ведро, както и в музикалния клип:

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини