12 °C

В Караджалово посрещнаха 1 юни на нова площадка

За 1 юни децата в село Караджалово получиха нова площадка. Тя е построена благодарение на собствениците на фотоволтаичния парк и струва 7000 лв. Нова пързалка, люлки, къщичка радват малчуганите под сенките на стари дървета.

За да няма инциденти площадката беше осветена от поп Станимир. Гостът на тържеството Шадхаф Ал Дувайс, представител на собствениците на соларния парк, се обърна към всички присъстващи и каза, че се чувства от едно семейство с местните – Ние работим тук, вие – живеете – каза той – и трябва да си помагаме. Имате думата ми, че каквото зависи от мен и с каквото мога да помогна винаги ще се отзова. Гости на откриването бяха още арх. Добромир Спасов, общинският съветник Желязко Пашев, ръководителят на електроцнтралата Стоян Петров и отговарящият за безопасността Петър Вълканов.

Кметът на селото Марияна Колева благодари на спомоществователите от „Аква Пауър Си Еф Карад Пи Ви Парк“ и арх. Добромир Спасов и си пожела много деца в селото, които да играят на площадката. Макар и нетърпеливи да изпробват новите забавления малчуганите изнесоха кратка програма, а след това „превзеха“ пързалката.

Изграждането на детската площадка е част от проекта, по който кметството спечели финансиране от Националната кампания на МОСВ „За чиста околна среда“. Очаква се той да промени изцяло визията на парка. 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ff
  fff.112
  3 -1
  09:35, 2 юни 2015
  Където се намеси ГЕРБ , веднага проличава.
  Хайде вече е време и за нов Кмет....,
 • 2
  Не
  неро
  2 -1
  14:51, 2 юни 2015
  Да където се намеси ГЕРБ,и трева не никне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 3
  Бе
  Беба ви Фърфорковица
  2 0
  19:30, 2 юни 2015
  То от Папаза и Фитков и надежда чиляшка неймой прокара,туканкана. Няма нищо няма ! Църна дупка тука ,чак кемика се пука.
 • 4
  As
  As
  1 0
  21:39, 2 юни 2015
  Честита придобивка! Дано и на други места се случват такива хубави неща! Дълго бе чакана от децата в Караджалово.

Хороскоп за 30.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Приветствайте желанието на някой да ви помогне, не бъдете излишно горди. Тенденция към стабилизиране на финансовото ви положение ще се задълбочи, но до тогава ви чака много работа.
30 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
В добра физическа и психическа форма сте и ще поддържате темпото си непроменено. Краткосрочните ви планове ще се развиват без особени отклонения, което значи, че ще получите онова, за което се трудите. Ставайки по-общителни ще си осигурите информацията, от която се нуждаете.
30 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Този ден ще мине под знака на непрекъснатото движение. Ще се захващате ту с едно, ту с друго и в крайна сметка ще останете доволни, ако успеете да свършите нещо докрай. Не позволявайте околните да вземат решенията вместо вас, но бъдете доста-тъчно тактични, за да избегнете споровете. Здравето е ви повече от отлично.
30 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще е запълнен с делови срещи, както и с изпълнението на служебни и бизнес-задачи. Личните ще оставите на втори план, с намерение сте да приключите по-скоро ангажимент, от когото очаквате да последват финансови и други развития. Не оспорвайте мнението на партньорите си и ще ви бъде по-лесно да осъществите целите си.
30 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. В семейна среда ще споделяте вълненията си и с топло чувство към близките си, ще изразите вниманието и обичта си към тях. Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности.
30 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Проявеното от вас внимание към проблемите на околните ще ви се върне под формата на изгодно предложение или друга придобивка. Подобрявайки общуването с тях, няма да пренебрегнете и собствените си нужди. Други ще се заемат с домашните задачи. Много от тях чакат вниманието ви.
30 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вероятно се надявате на резултати, по-добри от тези, които сте планирали. Ще се осъществи идея, която сте считали за възможна и това със сигурност ще улесни работата ви. Околните черпят от вашата енергия и желание да свършите всичко по най - добрия начин. Явно не пестите труда си.
30 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Изгодите, които ще извлечете значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение). Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите.
30 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Удовлетворени сте от посоката, в която се развиват делата ви. Не пестите усилията си, когато искате да постигнете нещо и това определя и успехите, които бележите. За предпочитане е да се насочите към дейности, свързани с комуникация и обмен на идеи. Ще останете очаровани от предложението на малко познат човек.
30 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
На работното ви място предстои промяна, която открива добри възможности за вашето издигане. Възползвайте се от това и положете съответните усилия, за да покажете на какво сте способни. Бъдете по-инициативни и пробивни и ще спечелите.
30 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повече яснота по предстоящ проект ще получите след срещите, които ви предстоят. В никакъв случай не подценявайте възможностите на хората, с които се срещате, и не си създавайте впечатления от пръв поглед. Умеете да прониквате в невидимото, направете го и сега. Ще си помогнете.
30 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с важен проблем днес, което ще изпълни със чувство за добре свършена работа. Не оставяте длъжни на човек, който се е отнесъл недоброжелателно с вас. Посвещавате голяма част от времето си на любимия човек, с когото прекарвате страхотни моменти заедно. Настроението ви значително ще се подобри след като получите добра новина свързана с ваш близък човек.
30 окт 2020
Последни новини