В Караджалово посрещнаха 1 юни на нова площадка

За 1 юни децата в село Караджалово получиха нова площадка. Тя е построена благодарение на собствениците на фотоволтаичния парк и струва 7000 лв. Нова пързалка, люлки, къщичка радват малчуганите под сенките на стари дървета.

За да няма инциденти площадката беше осветена от поп Станимир. Гостът на тържеството Шадхаф Ал Дувайс, представител на собствениците на соларния парк, се обърна към всички присъстващи и каза, че се чувства от едно семейство с местните – Ние работим тук, вие – живеете – каза той – и трябва да си помагаме. Имате думата ми, че каквото зависи от мен и с каквото мога да помогна винаги ще се отзова. Гости на откриването бяха още арх. Добромир Спасов, общинският съветник Желязко Пашев, ръководителят на електроцнтралата Стоян Петров и отговарящият за безопасността Петър Вълканов.

Кметът на селото Марияна Колева благодари на спомоществователите от „Аква Пауър Си Еф Карад Пи Ви Парк“ и арх. Добромир Спасов и си пожела много деца в селото, които да играят на площадката. Макар и нетърпеливи да изпробват новите забавления малчуганите изнесоха кратка програма, а след това „превзеха“ пързалката.

Изграждането на детската площадка е част от проекта, по който кметството спечели финансиране от Националната кампания на МОСВ „За чиста околна среда“. Очаква се той да промени изцяло визията на парка. 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ff
    fff.112
    3 -1
    09:35, 2 юни 2015
    Където се намеси ГЕРБ , веднага проличава.
    Хайде вече е време и за нов Кмет....,
  • 2
    Не
    неро
    2 -1
    14:51, 2 юни 2015
    Да където се намеси ГЕРБ,и трева не никне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3
    Бе
    Беба ви Фърфорковица
    2 0
    19:30, 2 юни 2015
    То от Папаза и Фитков и надежда чиляшка неймой прокара,туканкана. Няма нищо няма ! Църна дупка тука ,чак кемика се пука.
  • 4
    As
    As
    1 0
    21:39, 2 юни 2015
    Честита придобивка! Дано и на други места се случват такива хубави неща! Дълго бе чакана от децата в Караджалово.
Последни новини