Габриела Петрова получи приз за най - атрактивна мажоретка

Статуетка и званието "Хеса-Сара-2015г." завоюва Габриела Петрова – една от мажоретките на състав „Златаровче“. Наградата е от проведения на 30 май фестивал на можаретното изкуство в град Хисаря и е за най – атрактивна мажоретка. Целият състав получи грамота за отлично представяне.
Първомайските мажоретки участваха в двете направления - Параден и Спортен мажоретен състав и покриха всички критерии на журито - изпълнение, трудност, хореография, артистичност, музикален съпровод и костюми. Поредното отличие отново е заслуга на ръководителката на състава Гинка Димова, на Нели Атанасова и всички момичета, постигнали изяществото и точността на изпълненията си с много труд и тренировки. Хеса - Сара Габриела Петрова е решила да подари статуетката си на училището, защото индивидуалната ѝ награда е плод на отборните усилия.

Благодарим за подкрепата на Община Първомай, на ръководството на СОУ "Проф. д-р Асен Златаров" за съдействието и на родителите на мажоретките за сътрудничеството – каза щастливата треньорка Гинка Димова.

Организатор на фестивала е Община Хисаря, поделение "Образование". Целта му е да популяризира творческите изяви на децата и младежите, занимаващи се с мажоретни танци.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Не
    Нели_1433170924
    3 0
    17:50, 1 юни 2015
    Браво Габи!Честито!Бъди все така успешна и упорита и сбъдвай мечтите си.
Последни новини