Върху Ани може да е упражнено сексуално насилие

Според един от сценариите, които се разследват, убитото в Атина българско дете може да е попаднало в ръцете на педофили, действащи във и извън Гърция.

По време на разпита на бащата на Ани психиатри, специализирани в престъпления със серийни убийци, както и на педофили с убийствени инстинкти, са наблюдавали поведението и реакциите на заподозрения, пише „24 часа“.

Веднага след разпита за ужасяващото престъпление и хладнокръвието, с което е дал показания Станислав Бакърджиев, психиатърът направил научен извод, че начинът, по който престъпникът е премахвал и най-малката следа от престъпния акт, показва вина, но не за нарязването на трупа, а за начина, по който е настъпила смъртта.

“Може би детето е намерило ужасна и отвратителна смърт или дори е сексуално малтретирано от собствения си баща или друго лице, за което знае 27-годишният баща”, казва психиатърът.

В същото време стана ясно, че следователката, която работи по случая, е заминала в чужбина - вероятно България, за да разпита третото лице, заплетено в пъзела - приятеля на бащата Назиф Ахмедов, наричан Ники.

Междувременно писмо, чието съдържание предизвиква шок и потрес, отнасящо се до невероятни показания, допълващи мистерията с Ани, пристигна в гръцката прокуратура преди няколко дни.

Според писмото, което описва престъпна организация на педофили, криещи се зад ужасяващото престъпление на ул. “Михаил Вода”, в случая са замесени финансово могъщи хора, известни юристи. Писмото се разследва от прокурор.

Адвокатите по случая отбелязаха, че вероятно то е изпратено с цел дезориентация на разследващите и че подобно нещо едва ли ще се вземе предвид.

“Единственото, което могат да постигнат подобни твърдения, е случаят да се заплете още повече”, коментира човек от адвокатските среди, имащи участие в случая.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини