Футболистите на "Борислав" записаха победа с хандбален резултат

На Велика събота ФК „Борислав“ възкръсна с хандбален резултат - 8:0 срещу отбора на Кричим в двубой от 22-рия кръг на „А“ областна група мъже. Два хеттрика отбелязаха Георги Якимов и Теодор Нейков. Във вратата на гостите се разписаха и Гюрсел Вели и Никола Ганчев. Резултатът на полувремето беше 7:0 и гостите бяха готови да си тръгнат, а според футболистите през второто полувреме са ги пожалили.

Изразителната победа, обаче не внесе успокоение в редиците на бориславци. Освен, че конкурентът им от „Вихър“- Строево също извоюва 3 точки, третите в класирането – отборът на Куклен изведнъж също обявиха намерение да се борят за място във „В“ група. Те са само на 3 точки от първомайския тим и имат поне един двубой, който ще спечелят служебно – срещу „Металик“ - Сопот. Кукленци получават и финансовата подкрепа на Комбината за цветни метали.

Загубените от „Борислав“в началото на полусезона точки сега вече ще натежат. Предстоят тежки мачове. Следващият – като гост на водача в класирането „Спортист“ - Голям чардак, утре – 15 април.  

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини