Ритуал за сбъдване на желание

Всеки от нас има своите желания, но повечето от тях остават само в мечтите ни и често не ни достига смелост, за да ги осъществим. Съществува един ритуал, който може да ни помогне при сбъдването на желанията ни. Ето как се изпълнява  той. 

Напишете на лист хартия своето желание. То трябва да има характер на твърдение. Напр.: "Аз съм здрава! Очакват ме само добро!"                        

След това поставете листа на масата, а върху него сложете чаша пълна с вода. Потъркайте дланите си една в друга и си представете, че енергията е между тях. След това разделете дланите си и обгърнете чашата, но без да я докосвате. Повторете желанието си още няколко пъти, най-добре на глас, като го казвате осъзнато, с убеждението, че думите ви водят към изпълнението и си представяйте как то се изпълнява. Правете тази процедура два пъти - сутрин, след ставане и вечерта. 

Повярвайте: Желанието ви непременно ще се изпълни! 

Не бива, обаче, в него да присъства частичката "Не". Желанието ви трябва да е ясно формулирано и най-вече жизнеутвърдаващо. Такива, които желаят зло другиму само ще ви навредят. Ако искате да постигнете няколко цели, направете всичко по ред - днес едно желание, утре друго. Т.е. на едно желание - една чаша вода. 

Ако желанието ви е свързано със здравето, водата в чашата придобива целебни свойства. Но само за вас. 

Когато направите ритуала задължително изпийте водата! Бавно, мислейки за желанието, чувствайки вкуса на водата.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини