Смениха капак на дъждарка за ден след подаден сигнал

Преди...

Само ден след подаден сигнал, от община Първомай реагираха и смениха капак на дъждарка. В понеделник – 16 март - гражданин публикува снимки във фейсбук. На тях се вижда, че е отчупено едно от ребрата на металния капак. Образувалата се дупка е по-голяма от нормално човешко стъпало с обувка. Живеещите наоколо са се опасявали за безопасността както за възрастни, така и особено за деца. В същото време в групата на Първомай във Фейсбук се разразява спор има ли смисъл да се подават писмени сигнали в общината.

Мъжът, който е баща на малко дете отделя десетина минути и отива до фронт – офиса. „Бяха много любезни – споделя мъжът – ако свършат работа веднага ще се обадя и ще се похваля“. Ден по-късно капакът е сменен, а той публикува снимка с коментар: „След сигнала, шахтата е вече сменена! Благодарим!“ Поставеният капак не е нов, но е безопасен.

... и след

Разказваме тази история не защото от общината са реагирали бързо и са си свършили работата – това е тяхно задължение. Случката е потвърждение на факта, че думите отлитат, но подадената на място жалба върши работа.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    35
    356
    0 0
    06:42, 19 мар 2015
    Моля днес по-навреме да ни информирате за проходимостта на двата подлеза - градската ни гордост, че да знаем колко по-рано да тръгваме по изпълнение на задачките си. Благодаря
  • 2
    35
    356
    0 0
    06:42, 19 мар 2015
    По два и три пъти излизат нещата, защото ви е бавен интернетът...сори
Последни новини