АБВ - Първомай изненадани от областно ръководство, пращат гневна декларация

Структурата на АБВ в Първомай излезе с гневна декларация, осъждаща начинът по който им се налага ръководство на областно ниво. Възраженията са разпостаранени до медиите и изпратени до централата на партията.

Председателят на местната организация д-р Добрин Кръстев каза, че не знае за учредена организация на партията на областно ниво, а от изказване на Валентин Петров по национално радио „Дарик“ е научил, че е проведена конференция, на която е избрано областно ръководство с председател Владимир Маринов.

В декларацията се казва, че за първомайци тази структура „е нелигитимна, защото Общинската организация на ПП АБВ гр. Първомай, в която членуват 89 члена с попълнени членски карти не е поканена и не е участвала в нейното учредяване“. Поведението на ген. Петров и компания те наричат „разиграване“ и считат, че се търси начин да бъдат избрани в ръководството „удобни за г-н Петров хора“.

През месец април предстои конгрес на АБВ, на който освен оставката на лидера Георги Първанов ще бъдат повдигнати и редица организационни въпроси.

 parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини