Parvomai.net стана на 4 години

Днес www.parvomai.net става на 4 годинки - повод да се вгледаме в отминалото време. Стотиците материали и Вашите коментари ни дават увереността, че не е било напразно съществуването ни. Трудно е да се разкаже за тези 4 години, но е хубаво, че те ще останат споделени с Вас много дълго време. Поне до тогава докато тази форма на информация – разпространявана чрез Интернет – остане актуална.

4 години е и малко и много. Читателите ни нарастват непрекъснато. Откриват ни не само на територията на общината, но и в цяла България, в целия свят. Достъпни сме за всеки, който ползва световната мрежа.

Първи сме в информацията за случващото се около нас и с присъствието на първомайци. Участвахме в срещи и работни групи, запознахме се с инвеститори и клиенти, поздравихме малки и големи за техните успехи. Опитваме се да направим информацията по – полезна, живота ви по – интересен.

Сега сме още по- вдъхновени и ви предлагаме нови възможности. Телевизионният канал еТВ, започва излъчването на новини от Първомай. Вие нашите читатели вече можете да бъдете и наши зрители. Но независимо от това по какъв начин общуваме – с четене или с гледане, ще останете в центъра на нашата внимание.

parvomai.net 

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини