"Революция Z" заби за рождения ден на "Клуба на радостта"

Над 200 ученици се събраха на рождения ден на Клуба на радостта в СОУ „Проф.д-р Асен Златаров“. За четвърта поредна година техният ръководител Татяна Вълчева покани група, и това се превърна в събитие.Нейна мечта е да има повече такива концерти и да не са само в едно училише.

Да видят „Революция Z“ дойдоха деца не само от първомайските училища, а и от село Дълбок извор. В знак на благодарност и по случай рождения ден на клуба, неговите членове подариха цвете на ръководителката си с пожелание за още много купони. 

След това на сцената забиха Мона, Иван Тишев, Иван Иванов и Христо. В продължение на час изпълниха редица свои парчета и популярни кавъри, като завършиха с емблематичното “Аз мога“. Подкрепени от верните си фенове едва не събориха залата. Веднага след това раздадоха автографи и си направиха десетки снимки. Младежите бяха впечатлени от директното и искрено поведение на своите идоли и от чувството им за хумор. Някои от тях дори предложиха да сварят домашна лютеница, на Ицо, който призна, че много я обича.

„Клуба на радостта“ е сдружение с нестопанска цел за работа с деца в неравностойно положение и талантливи деца и младежи, но носи радост на всички, които са отворили сърцата си за добро и любов.

След концерта профилите на феновете се напълниха със снимки и клипове от събитието. А в страницата на клуба беше написано: „И ние Ви благодарим за най-страхотния подарък – МУЗИКАТА!“

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    02
    02425526
    0 0
    15:47, 11 дек 2014
    "Аз искам" е емблематичното. Навик стана вече.
  • 2
    Ма
    Мама
    7 0
    20:56, 11 дек 2014
    Възхитена съм от г-жа Татяна Вълчева -децата я обожават и обичат .Всички мероприятия които е организирала са много добре организирани ,дава се поле за изява на всички деца без да се делят на богати и бедни -българи и роми .Нека да продължава все така в тоя дух на обич към децата ни и радва нашите души в тези тежки времена.
    -Татянче ние родителите на всички деца ти Благодарим от сърце....
Последни новини