Шофьор без книжка катастрофира, леко пострада синът му

Дете е без сериозни наранявания след катастрофа, предизвикана от неправоспособен водач вчера в село Виница. Според първоначалната информация, около 8 часа лек автомобил “Рено” се движил с несъобразена скорост. Неправоспособният Иван Димитринкин губи контрол и се блъска в електрически стълб отляво на пътя, пресичайки лентата за насрещно движение. Освен него, в колата е и двегодишният му син.
Шофьорът и детенцето са настанени в болница без опасност за живота. Малкият е бил прегледан и освободен за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол от страна на бащата.
Според запознати, Димитринкин е неграмотен и не би могъл да има книжка, безотговорност е, че е возил детето си и дори това, че някой му е продал автомобил.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    34
    345
    4 0
    15:07, 24 ное 2014
    Във връзка с последното изречение, как колата е позволила да я управлява неправоспособен.
  • 2
    Ла
    Лалю
    1 0
    15:36, 24 ное 2014
    Бе в тая Виница има ли изобщо някой с книжка?
  • 3
    Ko
    koicho
    0 0
    14:10, 25 ное 2014
    Togava se izrazqvai pravilno, drugarko jurnalist. Problema e v zakona, a ne che nekoi bezotgovoren mu e prodal kolata !!!!
    • Pa
      parv_net
      1 -1
      14:15, 25 ное 2014
      Моля? Това, че нещо е законно не означава че е морално, другарю! Безотговорно е! Не се извинявам, настоявам, повтарям го и го казвам с пълното съзнание, че всеки може да постъпи по този начин, включително и аз. Безотговорно е да даваш в ръцете на неук и неграмотен човек автомобил. Ти го правиш опасен.
Последни новини