Тайнствен бизнесмен спонсорира лекоатлетите. Те обират наградите

Бизнесмен, пожелал анонимност е спонсорирал пътуването на лекоатлетите от Първомай за участие в последните няколко кроса на движението „Мама, татко и аз, баба, дядо и внуче“. На последния, в Деня на народните будители, участие взеха 4 първомайци. Ученикът Иван Танев - един от най- малките в V група и Бойчо Стайков в групата на 30 – 40 годишните се качиха на най – високото стъпало. По този начин си гарантираха и първите места в генералното класиране на веригата. Румен Зидаров остана втори при 40-50 годишните, а инж. Митко Митев е трети.

Редовен участник при най малките – момичетата – до 7 години отново беше внучката на Зидаров– Павлинка, класирала се на второ място.

Национален крос "Ден на будителите" се проведе в парк "Ружа" в пловдивския район "Западен". Участие взеха над 600 атлети. Домакинството е на район "Западен" и е под патронажа на кмета на района Димитър Колев. Генерален спонсор е хотел "Лайпциг", а местни фирми бяха осигурили много и разнообразни награди за състезателите. 


1 ноември се превърна в истински празник за малки и големи. Кросовете в отделните категории преминаха в дух на спортсментство, с много усмивки и добро настроение.


Организаторите бяха осигурили богата програма с много награди във всички възрастови групи, като освен медали и подаръци, участниците имаха възможност да спечелят и три велосипеда, обяд в местна пицария и книги от издателска къща "Хермес". Най-добрите получиха своите отличия от кмета на район "Западен" Димитър Колев, заместник-кмета Нонка Симеонова и директора на отдел "Образование" към района Веселина Балджиева.

На 6 декември ще бъде обявено окончателното класиране за Гранд при и ще бъдат връчени отличията на победителите.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Om
    OMG
    4 -3
    16:28, 5 ное 2014
    Това "спонсориране" на пътуването до Пловдив сигурно му е коствало години лишения :) Колко ли се е охарчил :)
    • До
      до OMG
      3 -1
      18:23, 5 ное 2014
      Задник!
    • Mo
      MONG
      1 -2
      22:23, 5 ное 2014
      ох тоя като митко митев няма ли да спре с глупавите си измислени състезания. то луд умора няма ама то имаи граници.
    • Ше
      Шегобиец
      0 0
      00:36, 6 ное 2014
      Ам що не го плати ти? После и златна плоча да ти надпишат! :D
  • 2
    Сп
    спортуващ
    4 0
    23:09, 5 ное 2014
    Браво на Бегачите! Гордеем се с вас и благодарим за примера, който давате! Не обръщайте внимание на дебелогъзи изказвания на разни MONG-ове. Зад тях вероятно стои някоя недоразяита селска пръчка с двойна гуша.
  • 3
    Та
    тайна майна
    1 0
    10:20, 6 ное 2014
    депутатка от герб пожела да остане анонимна, че си дарила първата заплата...тук тайнствен бизнесмен спонсорира...бре, много потайна работа....
Последни новини