-5 °C

За панаира - ограничения в движението и удължено работно време

От 11 до 14 септември ще бъдат затворени за движение на автомобили участъци от 5 улици в централната  градска част. „Промените се налагат във връзка с провеждането на традиционния есенен панаир.
„Стефан Стамболов“ става пешеходна от кръстовището на „Хан Крум“ до „Орфей“. 
„Орфей“ е затворена от „Хан Крум“ до „Сливница“. 
Спира се движението по „Александър Стамболийски“ до кръстовището с „Плиска“, по „Христо Ботев“ до кръстовището с улица „Перуника“, по „Иглика“ до кръстовището с „Хан Крум“.
Улица „Перуника“ е определена за зареждане на сергиите и заведенията на панаира.
Отново във връзка с панаира се въвеждат промени в маршрута и честотата на градския транспорт. Последният автобус за село Татарево ще тръгва в 23 часа на 12 и 13 септември. Тежкотоварните коли също ще бъдат пренасочвани, за да не пречат на пешеходците.  Движението ще се следи от служителите на фирмата за общинска охрана.
По време на празниците всички заведения в града ще могат да работят до 2 часа, с изключение на 14 септември, когато работното време е ограничено до 24 часа. Съоръженията на панаира ще бъдат с ограничено работно време до 24 часа на 11 и 14 септември и до 2 часа в другите два дни на панаира.
В заповедта на кмета не се споменава за разрешение или ограничение на шума.

  Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Де
  дервенец
  15 0
  11:25, 9 сеп 2014
  браво на кметя че е разрешил до късно да въри татарския рейс, така ша мога да плющя до по късно и да са прибирам с рейса, а не с каруцата оти ша сам пил. дано да са упраили и пътят че ако не са ша друса много и ша ми излянат мезетата. вардите са на панагиря, че ша има баянкана шофиоре на няколко салати!!
 • 2
  Lo
  lorda
  2 -6
  15:40, 9 сеп 2014
  ti si belene be ne6tasnik. Виж коментара
 • 3
  Ня
  Някой
  3 -3
  18:31, 9 сеп 2014
  Хубаво ни казвате кои улици затваряте,ама аз да питам тези които живеят на затворените улици пе6еходци ли да стават или да си поръчват хиликопрери за паркиране на автомобилите?!
 • 4
  Ба
  бай иван
  2 0
  16:21, 10 сеп 2014
  ако смятат да ремонтират улиците преди да започне панаира , да знаят че не ми остава много време!

Хороскоп за 19.01.2021

Последни новини