Мери Джей Блайдж - Мисли като мъж! (видео)

"A Night to Remember" е името на новия сингъл на Мери Джей Блайдж. Сингълът е от саундтрака към филма "Мисли като мъж 2". Саунтракът се появява малко преди филма, който ще има премиера в САЩ на 20 юни. Видеоклипът на песента вече е в музикалните минути на еТВ от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Духът на романтичната комедия лесно може да бъде усетен във видеото на "A Night to Remember". И ние винаги се радваме да видим нещо ново от голямата, голяма звезда Мери Джей Блайдж. В случая тази радост е съпроводена с много смях. Само така, дами!

През 2012 излезе блокбастъра "Мисли като мъж". Комедията е по романа на Стийв Харви "Действай като жена мисли като мъж", който също е бестселър. Историята разкрива представите на мъжете за любовта, романтичните връзки и обвързването. Без да коментираме дали книгата помага на жените да разберат по-добре мъжете, трябва да отбележим, предлаганите съвети, свързани с тяхното поведение са в основата на поредица комедийни ситуации в "Мисли като мъж" от 2012 год. Историята е за четирима приятели, чийто връзки са застрашени, след като жените им си купуват книгата на Стийв Харви и започват да следват съветите му. Какво ще става във втората част, ще разберем скоро.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини