Баба ще търка нара заради стриптийз пред свещеник

71-годишна германка беше осъдена на 14 месеца затвор, след като няколко пъти се събличала гола пред свещеник, в когото била влюбена, и танцувала по евино облекло. Това били отчаяните й опити да спечели сърцето му, след като нито любовните писма, които му пращала от 14 години, нито цветята и презервативите, които оставяла пред дома му, помогнали.

Възрастната жена се озовала в затвора заради куп провинения, но капката, която преляла чашата, се оказало поредното й голо изпълнение пред отеца. В отчаяните си опити да привлече не само вниманието, но и да спечели сърцето на свещеника, в когото била влюбена, бабата на няколко пъти завардвала отчето и започвала да се съблича пред него и да танцува, за да го съблазни. Това обаче му дошло в повече и той най-накрая се оплакал в полицията.

Това бил само поводът за съдебното разследване срещу нея. Впоследствие се оказало, че жената преследвала божия служител от 14 години, като редовно му пращала любовни писма – хартиени и електронни, а когато успяла да научи и телефонния му номер, го побъркала от обаждания.

Пред съда бабата признала, че наистина преследвала отчето от над десет години и дори всеки ден ходела до дома му, за да му оставя цветя, любовни послания и презервативи. Възрастната жена признала пред съдията, че срещнала отеца случайно през 2000 г. „Направо ме удари мълния, когато го видях”, разказва влюбената жена. Тя обаче отначало не знаела, че той е свещеник.

След като изслуша показанията на жената, съдът реши да я прати в затвора за 14 месеца, вместо на психично лечение.

Източник: http://www.novinar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини