Артистите от СОУ се завръщат с куп награди от Бургас

Момчил Момчилов

С втора награда се завръща от фестивала „Бургаски изгреви“ Младежкият театрален състав на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“. Постановката „Лелята на Чарли“ е отличена  в категорията училищни театри в последната възрастова група, а първа награда си разделиха Театър „Класика” при ГПЗЕ „Захарий Стоянов”- Сливен, за постановката „Последното лято на Индже” и Театрална трупа при Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” – Сливен, „Час на класа”.

Двама от възпитаниците на ръководителя Спас Янков бяха отличени за актьорското им присъствие на сцената. И ако за Мартин Костов това е поредното признание, за първата си артистична изява в Бургас, приятно беше изненадан Момчил Момчилов. Двамата отнесоха индивидуални награди за актьорско майсторство.

Отзивите за представянето на първомайци са изключително позитивни. „Играха разкошно!- споделиха организаторите – личи си, че се забавляваха!“

За принос към развитието на фестивала и културата младежите от първомайската гимназия отново бяха наградени с плакет и диплом от името на областния управител Павел Маринов.

„Лелята на Чарли“ можете да гледате на 7 май от 18.30 в големия салон на читалището.

Теодора Кирякова

Лелята на Чарли - Мартин Костов

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини