Астролози: Тази нощ 4 планети се наредиха в квадрат, внимавайте

Внимавайте! Тази нощ четири планети се наредиха в квадрат, който ни праща специфични вибрации. Според някои астролози ефектът от тази подредба ще е катастрофален, а според други денят може да е единствено малко по-напрегнат.

Става дума за квадратура между планетите Уран и Плутон, към които сега се намесват и Юпитер, и Марс. Това уточни астрологът Даниела Евстатиева пред TV7. Според нея те формират вибрации, които достигат до нас през атмосферата по някакъв специфичен, напрегнат аспект. Това ще ни подтиква да реагираме на нещата повече, отколкото обичайно сме свикнали, обясни Евстатиева.

Тя обясни, че днес има и друго интересно съвпадение. Днес е пресечната точка между лунното затъмнение от 15 април и частичното слънчево затъмнение, което се очаква на 29 април, каза астрологът. Тя поясни, че в подобни дни се случват повече земетресения, изригват вулкани и напрежението в обществото расте.

Гадателката Илияна Чаушева – Гючкен прогнозира, че квадратът може да изтегли негативната енергия от хората. Затова, според нея, планетната конфигурация не трябва да притеснява хората. Гючкен потвърди думите си отпреди време, че през май в България ще има атентат. Тя уточни, че негови мишени ще бъдат евреи и призова органите на реда да свършат работата си.

Според Гючкен и Евстатиева скоро може да се очаква намаляване на напрежението в Украйна и дори около 7 май е вероятно да бъде открито решение за ситуацията там.

Източник: http://www.snews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини