Сигурни знаци, че тя е специална жена

В един определен момент от живота си всеки от нас започва да търси специалния за него човек. За всеки „специален“ отговаря на различни критерии. Критерии, които правят човека срещу вас допълващ, ненатрапващ се и безкрайно интересен. Ето няколко отличителни характеристики на специалната жена.

Тя ви подкрепя да преследвате своите цели, но не се бърка в решенията ви. Тя знае как и кога да ви посъветва, без да натрапва мнението си. Вярва, че вие сте способен да взимате правилните решения или казано на жаргон тя е мажоретка, а не треньор.

Специалната дама няма да играе игрички, в които ще се опитва да ви накара да проявите ревност. Тя е достатъчно сигурна в себе си и за нея не си струва да губи време в безсмислени игри, в които да ви доказва колко ценна всъщност е.

Тя не е превзета, лигава и знае как да получи уважението на мъжа срещу себе си. Настоява да се отнасят с уважение към нея, нейното семейство и близки приятели, защото тя също би се отнесла с разбиране и любезност към вашите. Ако вие уважавате не само нея, но и най-близките й по искрен начин, то със сигурност ще спечелите вниманието и сърцето й.

Специалната жена има хобита, интереси, кариера. Има лично пространство и зачита вашето. Тя е достатъчно уверена в това, което прави, за да не се нуждае от постоянното ви присъствие. Но ако вие бихте искали да споделите хобитата и интересите й, тя не би имала нищо против.

Специалната жена е гъвкава към различните ситуации. Без значение дали сте на градинско парти, обяд с вашите или нейни родители, служебен коктейл, тя винаги знае как да се приспособи към ситуацията и средата, за да направи добро впечатление.

Източник: http://www.dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини