Пристигнаха първите снимки за конкурса за млади фотографи

Първите участници във фотоконкурса „Първомайско в моите очи“ вече изпратиха снимките си.  Някои от тях са избрали за тема природата около Първомай. Други са уловили миг на радост и забавление. Публикуваме първите получени снимки без да коментираме техните достойнства или недостатъци, а авторите запазваме в анонимност.

Активно ще се включат и членовете на клуб „Млад фотограф“ от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“, които са настроили фотоапаратите си, за да уловят вълнуващи моменти от предстоящия в неделя поход до Иванов камък.

Днес един от организаторите на конкурса – Мария Кьосева – председател на КБППМН -повдигна леко завесата и обеща, че авторите на най-добрите снимки в двете възрастови групи – до 8  и 9-12 клас, ще получат цифрови фотоапарати. А за всички, които са се представили добре ще има още куп награди. С най-добрите 20 фотографии във всяка възрастова група ще бъде направена изложба. На нея ще бъдат връчени и наградите на победителите.

Ако някой още не е разбрал за конкурса, ако иска още информация, може да я получи на специално създадения за него сайт http://parvomay.info/photocontest/.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини