Ученици могат да покажат красотата на Първомайско във фотоконкурс

Община Първомай и Kомисията за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни организират фотоконкурс за ученици на тема „Първомайско в моите очи“.

За участие в конкурса се допускат фотографии на ученици от всички училища на територията на община Първомай. Фотографиите трябва да бъдат заснети лично от записалия се за участие в конкурса ученик. Снимките трябва да бъдат заснети на територията на община Първомай, да са свързани с темата на конкурса и ще бъдат оценени за композиция и оригиналност. Всички условия за участие в конкурса могат да бъдат видени тук. Организаторите очакват участниците  покажат красотата на света около тях – на града или селото, в което живеят, природата из околностите им; да усетят онова, което ги радва, прави  щастлив и ги кара да дишат с пълни гърди.

Фотографите ще бъдат разделени на две възрастови групи – до 8 клас и от 9 до 12 клас. Всеки от тях може да представи до 5 фотографии, които не са грубо манипулирани, но е допустимо да бъде обработена яркостта, контраста или цвета. Най-добрите 20 във всяка възрастова група ще бъдат подредени в изложба. А журито, което ще оцени работите  е в състав Костадин Момчилов – управител на рекламна агенция „Коморекс“, Николина Андреева – учител по изобразително изкуство и Сребрин Сребрев – директор на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“- с. Дълбок извор.

Фотографиите трябва да бъдат изпратени на имейл mkparv.konkurs@gmail.com най-късно до 25 април 2014 година. Наградите на победителите ще бъдат връчени при откриването на изложбата в сградата на Общинска администрация.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини