6 °C

Бареков откри офис в Първомай

Николай Бареков и компания пристигна в Първомай за откриването на офиса на „България без цензура“. Организатор на местната структура е Иванка Сталева, която посрещна лидера с кошница с продукти, произведени в Първомай.

Отец Станимир освети помещението, а преди това припомни на бившия телевизионен водещ, че думата „идиот“ идва от старогръцки и означава „човек, който не гласува“. Това даде повод на новия политик да ни призове да не се правим на идиоти и на 25 май да отидем до урните и д гласуваме за ББЦ, защото всяко друго действие или бездействие би било наливане на гласове за БСП, ГЕРБ или ДПС.

Предварителната програма предвиждаше Бареков да се срещне с местните хора в пленарна зала, но хубавото време даде възможност това да стане на улицата в пряк контакт. По време на кампанията е възможна среща с първомайските избиратели по темата, която ги вълнува – селското стопанство, обеща той.

С какво ще привлече първомайските избиратели, които по принцип са с лява политическа ориентация попитахме Бареков. Отговорът му започна с показване на ръчния му часовник, който има емблемата на КГБ, подарък от офицер от тази служба – демонстрация, че идеята на социализма не му е чужда. „Аз съм един уникален случай на развитие на личността – започнах като крайно десен, с десни възгледи, моето семейство са ме възпитавали в земеделски патриотизъм и идеите на ВМРО, постепенно колкото повече се изкачвах по стъпалата нагоре виждах,  че хората живеят зле. Не мога да кажа, че днес вече в мен има някаква дясно мислене. Аз съм центрист. Мисля, че между ляво и социално няма равенство. Има много десни държави, които водят социална политика –като Германия например. Между лявата и социалната политика няма никакво друга алтернатива. Ето моите ключове – за дома, за вилата и за колата. След два мандата мое управление, това което искам е всеки да има тези три ключа. Не знам реално ли е , футуристическо ли е, дали няма да бъда обвинен в прекален популизъм, но това е реалността. Българският гражданин и българският избирател преценява дали един политик е успешен когато се прибере вкъщи след работа има добра заплата, а хладилникът е пълен, а на другия ден може да изпрати детето си на училище с приличните дрехи и джобни за закуска.“

И не гледа новините по телевизията? –допълнихме въпроса. „Да и понеже тук са медии с регионално и национално значение – съветвам ви да не гледате новините по две от големите национални телевизии, защото те манипулират действителността. Хората по – добре могат да се информират от улиците на Първомай.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 04.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
04 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
04 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
04 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
04 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
04 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
04 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
04 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
04 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
04 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
04 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
04 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
04 апр 2020
Последни новини