19 °C

Бареков откри офис в Първомай

Николай Бареков и компания пристигна в Първомай за откриването на офиса на „България без цензура“. Организатор на местната структура е Иванка Сталева, която посрещна лидера с кошница с продукти, произведени в Първомай.

Отец Станимир освети помещението, а преди това припомни на бившия телевизионен водещ, че думата „идиот“ идва от старогръцки и означава „човек, който не гласува“. Това даде повод на новия политик да ни призове да не се правим на идиоти и на 25 май да отидем до урните и д гласуваме за ББЦ, защото всяко друго действие или бездействие би било наливане на гласове за БСП, ГЕРБ или ДПС.

Предварителната програма предвиждаше Бареков да се срещне с местните хора в пленарна зала, но хубавото време даде възможност това да стане на улицата в пряк контакт. По време на кампанията е възможна среща с първомайските избиратели по темата, която ги вълнува – селското стопанство, обеща той.

С какво ще привлече първомайските избиратели, които по принцип са с лява политическа ориентация попитахме Бареков. Отговорът му започна с показване на ръчния му часовник, който има емблемата на КГБ, подарък от офицер от тази служба – демонстрация, че идеята на социализма не му е чужда. „Аз съм един уникален случай на развитие на личността – започнах като крайно десен, с десни възгледи, моето семейство са ме възпитавали в земеделски патриотизъм и идеите на ВМРО, постепенно колкото повече се изкачвах по стъпалата нагоре виждах,  че хората живеят зле. Не мога да кажа, че днес вече в мен има някаква дясно мислене. Аз съм центрист. Мисля, че между ляво и социално няма равенство. Има много десни държави, които водят социална политика –като Германия например. Между лявата и социалната политика няма никакво друга алтернатива. Ето моите ключове – за дома, за вилата и за колата. След два мандата мое управление, това което искам е всеки да има тези три ключа. Не знам реално ли е , футуристическо ли е, дали няма да бъда обвинен в прекален популизъм, но това е реалността. Българският гражданин и българският избирател преценява дали един политик е успешен когато се прибере вкъщи след работа има добра заплата, а хладилникът е пълен, а на другия ден може да изпрати детето си на училище с приличните дрехи и джобни за закуска.“

И не гледа новините по телевизията? –допълнихме въпроса. „Да и понеже тук са медии с регионално и национално значение – съветвам ви да не гледате новините по две от големите национални телевизии, защото те манипулират действителността. Хората по – добре могат да се информират от улиците на Първомай.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
19 сеп 2020
Последни новини