За да не сгрешат мъжете, нека купят цвете

Мъже, ето това цвете се нарича фрезия

Единственият начин  мъжете да сгрешат в избора си за утрешния ден е да решат да не подарят цвете на своята половинка. Проучване на parvomai.net   установи, че дори радикално настроените дами, които не зачитат 8 март като Ден на жената, няма да откажат китка. Голяма част от тях на въпроса „какво цвете предпочитате“ от първи път отговарят – „няма значение- важно е да го има“.

На „второ четене“ отговорите се разделят на 2 групи – пролетни цветя и други. Много от жените свързват този ден с първите пролетни цветя и очакват букетите им да ухаят от зюмбюл, да са с шарени лалета, жълти нарциси или нежни кокичета. Мъже, много, много жени харесват фрезии!

Някои дами очакват класическата червена роза, но само от любимия мъж. Други предпочитат саксийно цвете, като първенството се пада на орхидеята. Не липсват и жени, които искат да получат карамфили – спомен от детството им. Но забележете, нито една от запитаните не си пожела гербер!

И да припомним на мъжете – утре е 8 март, а не 14 февруари! Своите цветя очакват както вашите любими, така и вашите майки, сестри и дори колежки!

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини