Инвеститорът за 2013 „АББ – България“ търси 500 работници

Най- големият инвеститор за 2013 година „АББ – България“ ЕООД търси да назначи до края на годината 500 работници в новия си завод.

На практика това е четвърта производствена единица на фирмата в страната и втора в Раковски, след като преди четири години беше въведен в експлоатация първият завод там, в който бяха вложени 20 млн. долара. На българския пазар продуктите на компанията присъстват от десетилетия.

От 1996 г. стартира дейността на производствената база АББ Контрол ЕООД в Петрич, като предприятие за производство, сглобяване и продажба на електрическо оборудване. През същата година е придобит бившия завод "Авангард" в Севлиево, в който сега се произвеждат продукти за високо напрежение и трансформатори. Във Варна технологичната компания разшири своята сревизна дейност чрез ремонтна база за турбокомпресори, обслужваща  двигатели с вътрешно горене. До момента АББ има разкрити над 1500 места.

Работата, която се предлага, е за монтажник на електрическо оборудване на детайли и компоненти за средно и ниско напрежение.

Изискванията към кандидатите са да имат завършено средно образование и възможност да работят на смени.

Компанията предлага транспорт за пътуващите от Първомай и Чирпан.

Кандидатите трябва да подготвят автобиография, която могат да подадат на портала на завода на АББ България ЕООД - клон Раковски.

Телефон за контакти  032 348 721

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини