Четирима от Първомай отиват на форума на ГЕРБ

Четирима делегати ще има общинската структура на ГЕРБ – Първомай на Националното събрание на партията. Трима от тях бяха избрани след номиниране и с гласуване от членовете на организацията. Това са общинският съветник Желязко Пашев; кметът на село Караджалово – Мариана Колева и сътрудникът на ГЕРБ – Първомай – Петя Хаджиева. По право на форума ще присъства и общинският ръководител на ПП ГЕРБ – д-р Катя Попова. На проведеното в Първомай събрание гости бяха областният координатор д-р Здравко Димитров и Ангел Ангелов – организационен секретар на областната структура.  

Вчера приключиха събранията в 17-те общински организации. По право на националната конференция на партията от област Пловдив ще присъстват 26 души – общински ръководители, народни представители, кметове на общини и председатели на общинските съвети от ГЕРБ в областта.  Избираемите делегати, които ще присъстват на събранието са 34.

Към координатора на ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров  на събранията бяха задавани редица въпроси относно политиката на ГЕРБ на национално ниво, за предстоящите промени в избирателния закон и за масовите уволнения по политически причини на всички нива в администрациите, в държавните и общинските фирми.

Като Областен управител не съм допускал да се правят такива безпринципни уволнения. Специалистите, независимо от политическата им ориентация бяха съхранени и не са се притеснявали за работата си. За съжаление сега сме свидетели на едно доста по-различно отношение от страна на управляващите. Доволен съм от работата на организациите по места и въпреки трудностите в политическия живот , желаещите да постъпят в ГЕРБ от Пловдивска област само за януари 2014 са 72,  коментира Здравко Димитров.

 Националното събрание на ПП ГЕРБ  ще бъде на 16 февруари в София.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини