ЕСКОМ посрещна първите си клиенти в новия офис

Новият офис на ЕСКОМ отвори врати за клиенти. Първият, който се възползва от новата каса беше Ангел Тодоров. Той остана доволен от обстановката и удълженото работно време. Собствениците на фирмата подариха бенжамин палма на „новодомците“ и им пожелаха да се чувстват уютно в новата сграда.

Новият офис е на ул. "Братя Миладинови - юг" 40а, до Ловния дом

Това е вторият офис, който е отворил врати преди 15 години, веднага след хасковския – сподели Шени Делчева, един от собствениците на ЕСКОМ – за това с особен трепет и желание построихме новата сграда. Това бижу го заслужават не само нашите служители, но и клиентите ни, защото фирмената политика е да се  съобразяваме най- вече с тях. Ние им благодарим, защото техните изисквания са отправна точка за нашите идеи и за нашето развитие. Сега мога да добавя само, че ги очакват нови и приятни изненади.

Под внимание е взета и забележката, че прагът е висок и е пречка за инвалиди с колички. Служителите на касата казаха, че всеки дошъл до вратата на офиса ще бъде обслужен, а собствениците обещаха в най- скоро време да има приспособление за инвалиди.

Теодора Кирякова

Благодарим на нашата клиентка Ирина Даскалова за прекрасните кокичета, които ще засадим в двора на офиса
Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини