"Клуб на радостта" ни кани на концерт на Три-О-файф

Младежите от "Клуба на радостта", които искат да има повече културни събития в гимназията и в града организират концерт в  своето училище. Гладни за „по-висока” култура от чалгата и масовата музика те канят професионалните музиканти от групата Три- О- Файв отново, за да се насладят на авторска музика в смесица от стиловете фънк, електро, реге, джаз. Поканени са всички меломани, ученици, учители и родители, които да се насладят на майсторството на Десислав Иванов – Десо ( пиано и саксофон), Антони Рикев – Wah Tony ( бас китара), Илин Гривишки – DJ Ilko, както и на кадифения глас на Майкъл Флеминг –LEXUS.

Макар със скромните три години „ Клуб на радостта” успя да се впише в стогодишната история на училището в град Първомай. Работата с деца и младежи и тяхната интеграция в училищна среда  с помощта на изкуствата дава добри резултати, след като вече младите хора организират подобни събития. 

Нека припомним, че „ Клуб на радостта” отвори широко врати за правенето на изкуства в училище през декември 2010 година с концерт на поп- рок групата от Германия „ Джимикс”. Концертът на Три-О-Файв ( TRI-O-FIVE) ще бъде на 13.12.2013 година от 13:30 часа в Актовата зала на СОУ „ Проф. Д-р. Асен Златаров”, град Първомай. Концертът е безплатен за всички. Организаторите смятат, че е добре да има кутия, в която всеки, който подкрепя подобни събития да даде своя принос в материално изражение. По този начин те ще имат възможност да създават повече радостни и културни събития в училището и в града.

Клуб на радостта

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини