Оправят стария подлез, рушим новия

Общината направи пореден опит да запълни дупките на изронените стъпала на стария подлез. На трима работници от програмата за временна заетост  беше поставена задачата да поправят стълбите и рампата за колички. Едно от работещите момчета сподели, че добре би било да се постави козирка както на новите подлези. Тя би спасила донякъде стъпалата и няма да позволи да се мокрят, заледяват и да са опасни през зимата. Преминаващи оттам граждани поглеждаха скептично към техния труд. Повечето са убедени, че „това няма да издържи и година“ на природните въздействия.

В същото време,  две малки дупки са се появили на козирката на новия подлез от страната на Общинска администрация. 

Те, очевидно, са резултат от човешка намеса. Забелязани са в неделя. Въпреки миниатюрните си размери, нарушената цялост на покритието го обезсмисля и на прага на зимния сезон застрашава да пропуска вода и да мокри стълбите, като ги прави опасно хлъзгави. Сигналът ни е подаден от наш читател, който ни напомня, че ако ние не пазим това, което имаме никой не е длъжен да ни го възстановява.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Мм
    ммм
    7 0
    21:03, 19 ное 2013
    Кмета да вземе бежанци в апартамента си в Турция,а не в бившето Б Ъ Л Г А Р С К О поделение в Първомай!Анадън му бей папазов?
Последни новини