Kazam, нови "достъпни" смартфони от бившите на HTC

Бившите ръководители на британското подразделение на HTC Michael Coombes и James Atkins представиха официално своята собствена марка Kazam, под която  излизат Android смартфоните. Шест модела, които са определени като "достъпни", бяха преставени, само шест месеца след старта на компанията. Продукцията е насочена към европейския пазар. Всъщност по въпроса за цените, засега основателите на Kazam мълчат, но цитираният в медиите израз е, че ще бъдат "разрушителни".

Mоделът Thunder Q4.5 е от среден ценови клас. Екранът е 4.5 инов, 854 x 480, IPS. Смартфонът идва само в черно, а вътре има четиядрен 1.3GHz Mali 400MP2 процесор и 1GB RAM. Допълнителните 4GB памет могат да се увеличат до 32GB с microSD карта.

Thunder Q5.0 с петинчов екран ще се появи по-късно, той е седмият от серията.

Бюджетната серия на компанията се нарича Trooper. Моделите са X3.5, X4.0, X4.5, X5.0 и X5.5, като цифрите се онтасят за размера на екрана в инчове. Всички модели са с двуядрени чипове, с честота от 1 до 1,2 GHz, 512 МВ РАМ  и 4 GB вградена памет. Trooper се предлагат в тъмно синьо, бяло и черно и сиво.

Всички модели са с операционна система Android 4.2 Jelly Bean.

Kazam имат 3G поддръжка, Wi-Fi и Bluetooth, microSD слот за карти, някои от моделите имат и възможност за работа с две сим карти.

Всичките представени смартфони на Kazam са с едногодишна безплатна смяна на дисплея. Тъй като са насочени към по-широка аудитория, всички телефони от серията Trooper идват с поддръжка след продажбата.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини