Любо и Мира от „Гранд“ грабнаха "Купа България" в Сливен

Любослав Стоев и Мирослава Дойчева

Танцовата двойка от хасковския клуб „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева спечелиха "Купа България" в Сливен. За първи път танцьорите печелят призовото място в този турнир, който е верига от 9 състезания, провеждащи се в различни градове на страната. С този успех шансовете на Любо и Мира за първо място в генералното класиране са големи, обясни треньорът им Николай Манолов на пресконференция днес. За момента те са на челното място заедно с още една смесена двойка от Бургас и Ямбол. Последното, решаващо състезание, ще бъде в средата на декември в Бургас. Тогава ще стане ясно кой ще заеме челно място в „Купа България“ за 2013 година. Миналата година хасковската танцова двойка бе втора в ранглистата.

От следващия сезон Любо и Мира ще се състезават в групата на младежите, обясни още техният треньор.

Освен с техния успех, от „Гранд“ се похвалиха с множество призови места и сред по-малките състезатели. На първо място е класирана танцовата двойка при 9-годишните – Георги Атанасов и Диляна Димитрова. Първи места имат и три момичета при соловите изпълнения – Десислава Цветкова (9 г.), Калина Георгиева (до 11 г.) и Виктория Стоянова (до 13 г.). В солово изпълнение на второ място при 11-годишните е класирана Мариела Чиликова, а трета при 9-годишните е Елена Ангелова.

На 17 ноември спортен клуб "Гранд“ възнамерява да направи турнир “Изгряващи звезди” за некартотекирани състезатели. Състезанието ще бъде в киносалона на Военния клуб в Хасково.

Анета Кутелова

Мира и Любо с треньорът им Николай Манолов
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Св
    Св.Вътева
    7 -1
    05:55, 31 окт 2013
    Поздравления за поредния успех! Страхотни сте! Бъдете здрави и все напред и нагоре! Честито!
Последни новини