Сексът по график може да спаси брака

Колкото и странно да звучи, сексът по график може да спаси интимния ви живот, ако сте в дълга връзка или пък женени. Установеният график за любов може да отстрани различни неудобства и недоразумения, да ви накара да се почувствате по-спокойни и оттук да получите истинско удоволствие от секса.

Специалистите по семейните проблеми сравняват интимния живот по график с поръчка на меню в ресторанта, твърди електронното издание sex-news.ru, цитирано от БГНЕС.

Разбира се, има и други начини да се влияе на ситуацията. Много е важно например да не се страхувате от обсъждането на интимни проблеми помежду си. Необходимо е да се вслушвате в мнението и желанието на партньора, а ако няма възможност напълно да се реши проблемът, поне да се постигне компромис, който да удолетвори и двете страни. За целта обаче се изисква време, търпение и естествено желание от двамата партньори. Много е важно също да правите първите крачки спрямо партньора/ката и да не оставаше пасивната страна при решаването на проблема.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини